RogueKiller V13

Discussion in 'other anti-malware software' started by Tigzy, Sep 19, 2018.

  1. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,009
    https://www.adlice.com/download/roguekiller/
     
  2. plat1098

    plat1098 Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2018
    Posts:
    1,465
    Location:
    Brooklyn, NY
    Well, I downloaded the 64 bit version from the Adlice website and during installation, the entire desktop went white for the duration of the installation. This was repeated 3x. I took a screen capture of it. My NVIDIA graphics driver is the latest: 436.48. Windows 10 1903 fully updated. There seems to be no harm done afterward and there is no Event Viewer error but it's not natural. :) If you want, I can send the video to Adlice, it's only 31 seconds long. On the plus side, the scan was clean and no PUMs. Yay!
     
  3. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,467
    Location:
    Germany
    Hi all

    Rogue Anti-Malware 13.5.2.0

    https://www.adlice.com/download/roguekiller/
    With best Regards
    Mops21
     
  4. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
  5. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    This is because explorer is stopped during installation. I'm sorry but there's no other way to replace the shell extension DLL for now :(
     
  6. plat1098

    plat1098 Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2018
    Posts:
    1,465
    Location:
    Brooklyn, NY
    RK developer: no need to put a frown emoji in your explanation, it is what it is. The endless chiming reappeared at machine startup today, causing me to use Task Manager to end it agaiin. I had to remove RogueKiller for this reason. The machine has very little besides Windows installed. Sorry.
     
  7. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Is it possible for you to send a memory dump when that happens ? https://forum.adlice.com/index.php?topic=292.0
    If you can do so we'll be able to know why that happens and fix it.
    Also, is it always the same notification ?
     
  8. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,467
    Location:
    Germany
  9. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
  10. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    BTW this should be fixed now.
     
  11. liba

    liba Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Posts:
    344
  12. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Yes it'll come back soon, but most probably in Adlice Diag first.
     
  13. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
  14. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
  15. liba

    liba Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Posts:
    344
    Code:
    https://capmusic.ru/ru53332/-RTMD-ALISuF2ebgAAvhwCAE5MGQASAG1HKZsA.exe
    I run this malware but "roguekiller malware protection" did not warn me. Malware executed my system.

    And very dark. I want to back white theme please.
     
    Last edited: Oct 29, 2019
  16. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Is it available on VT ? Or any hash ?
    EDIT: Ok I got it, indeed the scan is slow to respond and the malware executes. We will fix.

    Go to "Settings", "General settings" => "Theme": clear
     
    Last edited: Oct 29, 2019
  17. liba

    liba Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Posts:
    344
    Thank you. Malware Protection function may be anti-executable, block run any exe or any executable file (scr, pif, cmd)
     
  18. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    The problem here is something else, if you wait enough you'll see a detection but the driver already let it pass. That malware is currently detected but a bug prevents the block.
     
  19. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Yes that is the case, and this is what I'm saying. That function is here but has a bug. We'll fix it.
     
  20. liba

    liba Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Posts:
    344
    Thank you, trying....
     
  21. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
  22. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Sorry, it should be fixed. Can you retry?
     
  23. liba

    liba Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Posts:
    344
    The same problem. "Roguekiller malware protection" did not warn me. Malware executed my system.
    https://i.imgsafe.org/98/9823a2b2e5.jpeg
     
    Last edited: Oct 30, 2019
  24. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    @liba I'm confused, you post a picture of a scan, not real time protection...
    Is it a VM ? Is so, can you run the sample to see if blocked ? (Don't do this on your real machine)

    EDIT: You should have this
    test_rk.png
     
  25. Tigzy

    Tigzy Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Posts:
    210
    Location:
    France
    Another question, what is your operating system ?
    The protection is NOT supported on XP/Vista, I forgot to mention it.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.