Returnil does not like my new hard drive

Discussion in 'General Returnil discussions' started by RoamMaster, Sep 26, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RoamMaster

    RoamMaster Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Posts:
    47
    I've installed it on this computer before, but I just changed my hard drive, and attempted to install it on here. After install, when I reboot, the system just hangs, and I can't even use the reset button. The power button is even disabled. I have to hold it down for 6 seconds instead of an instant power down(as usual).
    Settings Windows back to the last know good configuration at least prevents an OS reinstall. But Returnil will not work.
    I even tried uninstalling my anti-virus, Sandboxie, Comodo, everything that starts with the system. The exact same thing happens. It will not boot to Windows.

    I'm on 32bit XP SP3(same OS[though different install] as on my old hard drive).
    Any ideas?
     
  2. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hi,
    Try an install but before you attempt to restart the computer, get the following files and send them to us at support (dash) tech (at) returnil (dot) com:

    RSS 2011:

    The rvs3.log and rvs3.inst.log files in the following folder: C:\Documents and Settings\all users\application data\returnil\rvs3\log

    All versions:

    * MSINFO32 report**

    **Click START > RUN > Type MSINFO32. On the System Information screen click FILE > Export and then save the file where you can find it to attach to your reply.
     
  3. RoamMaster

    RoamMaster Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Posts:
    47
    Will do.

    I'm wondering if it's because I have this new drive formatted as FAT32? I've never installed Returnil on anything that wasn't NTFS.
     
  4. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ RoamMaster

    FYI

    When i had 2008 :thumb: :thumb: :thumb: installed it was on FAT32, and ran great :) The only issue i ever had was it kept losing SR points :(

    Apart from that it's still the BEST version, as Lots of others keep saying, even today if you look ;)
     
  5. RoamMaster

    RoamMaster Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Posts:
    47
    I've never used 2008. And it seems there are no old versions of it on the main site.
    Google produces sites like Brothersoft and Down32, which I refuse to download anything from -_-
    Know of a clean source?
     
  6. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ RoamMaster

    You talking to me ;)

    There is a link on here somewhere to v2008, i'm sure if you ask Coldmoon he'll give it to you, as he has before :thumb: Unless someone else chips in before he does ;)
     
  7. regeu

    regeu Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Posts:
    15
    Location:
    Mumbai, India
    Hi,
    I am having version 2008 which I had downloaded last year and used it till the next upgrade. I had installed both version 2008 and subsequent releases on FAT32 C: partition. If you let me know your e-mail ID, I can send it to you as an attchment. The file size is 2,786,816 bytes.

    Regards,
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.