Residue after uninstall.

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by sosaiso, Dec 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Just installed Ewido Antimalware. But had to uninstall Secuirty first. Um, and when uninstalling it left a start menu folder as residue. Just a heads up, hope it will be fixed?
     
  2. vinzenz.ewido

    vinzenz.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    425
    Location:
    Brno, Czech Republic
    I'm really wondering about this. How did you uninstalled it? Did you execute the uninstall.exe in the ewido\security suite directory or did you uninstalled it via the Control Panel\Add/Remove Software option?

    Did you restart after uninstall? ( This is an important step while uninstalling )


    BR

    Vinzenz
     
  3. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Hello, well, I restarted after uninstalling Ewido SECURITY SUITE. Because it said there was some major error or something to that extent, and had to be uninstalled and reinstalled. I uninstalled via the shortcut [too lazy to dig through control panel] And rebooted, and installed Ewido Antimalware, rebooted, and boom there it was. Two ewidos on my start menu. :/

    It's not a problem with me, because I just hit the delete, but just wondering if this was a bug of some sort.
     
  4. vinzenz.ewido

    vinzenz.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    425
    Location:
    Brno, Czech Republic
    What do you mean with "deleted via shortcut"? Did you deleted the shortcut on the Desktop only?

    BR
    Vinzenz
     
  5. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Uninstalled via shortcut in Start Menu programs? "Uninstall Ewido"
     
  6. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Are you sure? I ask because the installer doesn't create such a shortcut...
     
  7. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Interesting. Maybe my memory fails me. hrms.

    I know I didn't go to control panel tho. :/

    Sorry about that. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.