Rescue disc don't load ...

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by babac, Dec 23, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babac

    babac Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Posts:
    372
    Location:
    Montr?al,Qc.Ca
    Hi,
    A buddy of mine has Acronis V9.
    When using his rescue disc to load it for a restore , it hangs and shoots this message: PCI cannot allocate resource region 9 of bridge 00.03.0 and PCI cannot allocate resource region 9 of bridge 00.03.1.
    I told him to hit key f11 and use the command line: quiet acpi=off noapic
    It still hangs and does not load.
    Thank you.
     
    Last edited: Dec 23, 2007
  2. foghorne

    foghorne Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Posts:
    1,389
    Location:
    Leeds, Great Britain
    The most likely cause is that the Linux drivers are not compatible with his system.

    Your buddy has a couple of choices.

    If he wants to stick with V9 he should check he has the latest build. Note. The version on the CD needs to be the latest build, not just the version which is installed under Windows.

    Alernatively you might recommend to him that he downloads the trial of v11 and burn a recovery CD and try that.

    F.
     
  3. babac

    babac Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Posts:
    372
    Location:
    Montr?al,Qc.Ca
    Hi Foghorne,
    I already asked him for the build number of his Acronis 9 and I'm still awaiting.
    He's in France and me in Canada.
    As far as build number version and cd rescue, this is something I'm aware of and that I shall check with him ,if ever I have an answer.

    Thank you for your help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.