Removing Symantec AntiVirus Corporate

Discussion in 'other anti-virus software' started by Patrician, Feb 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Patrician

    Patrician Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Posts:
    132
    My company has a customer that we have sold on F-Secure business edition and who is at the moment running Symantec AntiVirus Corporate. Unfortunately he has forgoten the password he set when he installed Symantec and so cannot uninstall it. I know there is removal tool for NAV and NIS and I remember seeing a while back that there was the equivilent for SAV, however I cannot seem to find it now.

    Anybody here have a link where to downkload it from?

    TIA,
    Trev
     
  2. Randy_Bell

    Randy_Bell Registered Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Posts:
    3,004
    Location:
    Santa Clara, CA
  3. dan_maran

    dan_maran Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    1,053
    Location:
    Stamford, CT
    What version of SAV is it? If it is 9 or below I have the NoNav.1.2.3.924.exe
     
    Last edited: Feb 10, 2006
  4. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
    If this is for the client install, the default password is "symantec"

    If you can get into the MMC on the server, you can easily change it
    http://service1.symantec.com/SUPPOR...2002726fd?OpenDocument&src=bar_sch_nam&seg=en

    If you don't have the password for the MMC...I had run across this before...and found an article on Symantec website on how to change the SAV password...it's a quick registry change made on the server. However....this morning I cannot find that article in Symantecs support center....only the articles for Netware server password changes, not Windows server. I'm sort of out of time..gotta hit an onsite, but maybe someone can spend a few minutes there and find it..I know they had an article which showed you how to easily change it in the registry...as I'd used it before.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.