Remote Administrator Console and Endpoint Antivirus Problem

Discussion in 'ESET Server & Remote Administrator' started by Alireza, Jun 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alireza

    Alireza Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Posts:
    1
    Location:
    Iran
    Hello every body.
    I am a network Administrator . i used ESET NOD32 Antivirus Business Edition until 3 days ago. I decided to upgrade my product to ESET Endpoint Antivirus . I have downloaded the ESET Endpoint Antivirus 5.0.2122.1 , ERA 5.0.119.0 And ERA Console 5.0.119.0 and installed them and configure them. but none of my cilents is shown in console and none of them is updated.
    i dont khnow what should i do . i configured the cfg.xml as old version.
    please help me.
     
  2. karlisi

    karlisi Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Posts:
    68
    Location:
    Latvia
    You had ERAS v4 before, upgraded to v5 and lost your client computers?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    Check the configuration on one of those workstations to find out if it's actually configured to report to ERAS.
     
  4. Stealth111

    Stealth111 Registered Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Posts:
    25
    Does the Eset Endpoint Antivirus still pick up the cfg.xml from the old V4 config? I think that during BETA when I tried to deploy out V5 using my V4 config file, it did not pick up the settings. I ended up pushing out a reg file at startup to set these 2 options:
    "RAClientEnabled"=dword:00000001
    "RAClientServer"="SERVER NAME HERE"

    Once that was set, the clients connected to the RAS and eventually got the policies from the server and all was well again.

    Just my 2 cents..
     
  5. mzar720

    mzar720 Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Posts:
    1
    Location:
    Kuwait
    i am having the same problem with ESET Endpoint Antivirus, none of my cilents is shown in console but they can receive updates without any problems
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.