Registered, but says Evaluation Version

Discussion in 'WormGuard' started by Dazed_and_Confused, Jun 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    For some reason, the warning screen that WG displays shows the app as an evaluation version, when in fact it is registered. Explanations anyone? :doubt: See pics below...
     

    Attached Files:

    • WG4.gif
      WG4.gif
      File size:
      10.7 KB
      Views:
      188
  2. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    See post above...
     

    Attached Files:

    • WG5.gif
      WG5.gif
      File size:
      14.9 KB
      Views:
      188
  3. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    HI D@C

    Yes, that happens frequently, I also get the same thing. Previously I did not, but when I got a new HDD and re-installed WG + Keyfile, it does that also to me.

    It's not a problem at this stage of the game with WG/TDS v4's coming out.

    You *could* try a re-install, but personally, it's not worth the effort! :D

    EDIT: Ahhh, I see your "tests" are working fine mate. Good on ya!
    and actually my main GUI even says "Unregistered Trial Version" LOL.

    Cheers, TAS
     
  4. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    Tassie: Thanks. ;) Just wanted to make sure the app wasn't going to tell me 20 days from now "I can't work for you anymore". :D
     
  5. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    Nope, hasn't happened to me LOL, and been like that for nearly a year now.

    TAS
     
  6. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    If your referring to my post here, please read again. I don't think it's working correctly. :'(
     
  7. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    Sec, I will go to that thread, reply in there, see what I can do.

    TAS
     
  8. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Dazed_and_Confused

    Also make sure the wguard.kf is in the right folder.

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
  9. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    Hello TQ! I believe it is already in the right folder. I have it in my Wormguard folder. Otherwise the main screen wouldn't say "Licensed to...". That part is working right...
     
  10. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Dazed_and_Confused

    Sorry should have seen that. :oops:

    Take care,
    TheQuest :cool:
     
  11. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    LOL>..... I just solved my problem... regarding rego... dang.

    I had re-installed WG previously as stated when got new HDD, and thought I'd check folder just now... I had WG in 'double' folder, forgot to take it out originally, and KF was in wrong directory... now fully functional again.. ROFL...

    DOH!

    TAS.
     
    Last edited: Jun 4, 2004
  12. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Tassie_Devils

    Half right then. :)

    Thanks to you.

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.