RE: CYBERSCRUB PRIVACY SUITE ERROR MESSAGE

Discussion in 'hardware' started by HKEY1952, Sep 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HKEY1952

    HKEY1952 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Posts:
    657
    Location:
    HKEY/SECURITY/ (value not set)

    MANUALLY DELETE ALL .ERS AND .CRS FILES IN THE FOLLOWING RESPECTIVE DIRECTORY:

    01)- If using Microsoft Windows Vista, C:\Users\<username>\AppData\Roaming\CyberScrub\Privacy Suite\

    02)- If using Microsoft Windows XP, C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\CyberScrub\Privacy Suite\

    CyberScrub Knowledge Base:
    http://support.cyberscrub.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=77

    Original Thread/Post by member "ESQ_ERRANT"
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=225688


    HKEY1952
     
  2. luvyajl831

    luvyajl831 Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Posts:
    1
    I get the same error message with my cyberscrub and I have been using it for along time but it just started doing it.
    I notice you have Kaspersky and I removed that from my pc and now when I download other security programs they always report that there will be a conflicit with Kaspersky but I removed it and used CCleaner to clean the reg.
    so I wonder if it is Kaspersky is causes it I even went in the regedit and other areas to remove any last trace of it but i think there is a file somwere of it.
    Kaspersky was draining my cpu but I still like it I just need a new pc or new cpu ect. I am using Nortin antivirus and it has been fine.
    anyway I will try removing .ERS and .CRS files as the one answer from
    HKEY1952
     
    Last edited: Jan 2, 2010
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.