Randomize filename

Discussion in 'Prevx Releases' started by Konata Izumi, Apr 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,544
    I forgot to randomize PrevX filename during install....
    which means less protection from malware targetting.

    Q: Is there an option to randomize filename after install?

    Q: does prevx have two separate processes normally? (refer on the screenshot)
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 28, 2010
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,559
    Location:
    Ontario, Canada
    First Question probably not, reinstall is the only way with this version http://info.prevx.com/download.asp?grab=prevxcsirnd :doubt: and the Second Question Yes there are 2 processes! I personally don't randomize Prevx filename because I'm very secure with what I use and have some common sense when it comes with unknown files! And by the looks of your signature you are very well protected! :thumb:

    HTH,

    TH
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 28, 2010
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    As TH has said, you cannot randomize post-installation. You'll need to uninstall and reinstall to get the randomized filenames applied.

    Yes - this provides self protection and support for limited user accounts :)
     
  4. pling_man

    pling_man Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Posts:
    580
    Location:
    UK
    I only have one prevx.exe process running. o_O

    Edit. Ignore me. I found it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.