raid 0

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by gunslinger690, Jul 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gunslinger690

    gunslinger690 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Posts:
    3
    I'm using and intel 865perl with 2 74 gig raptors in raid 0. I want to use this mainly for restoring to a clean install. I don't have a burner, but I do have a storage drive. So, can I create a copy of a clean install and resote to it when ever I want. I run xp pro/sp2 :eek:
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  3. gunslinger690

    gunslinger690 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Posts:
    3
    As I stated I DO NOT have a cd burner. I would make a copy to a stroage drive and restore frm there.
     
  4. pjb024

    pjb024 Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    351
    Location:
    Leeds, UK
    If I'm reading your post correctly, your 2 x 74Gb Raptors in Raid 0 configuration is your system drive and you have a separate IDE drive where you want to place an image of a clean install? That's not a problem and you can restore the image of the clean install at any time. As you are unable to create a Bootable Rescue CD you will need to activate Acronis Startup Recovery Manager. This will enable you to recover your PC before Windows boots.
     
  5. gunslinger690

    gunslinger690 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Posts:
    3
    Yes, that's it exactly. Great, I'll check it out. Thanks for the help
     
Thread Status:
Not open for further replies.