RA information lost on 400 computer

Discussion in 'ESET Server & Remote Administrator' started by Lubo, Feb 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lubo

    Lubo Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Posts:
    1
    Location:
    USA
    Hello, we are using RA Console(v4.0.138 ) and managing around 500 computers(v4.2.71/64).
    Before 12 days all clients lost their information about the RA. Checked 10+ computers and they they don't have check mark on "Connect to RAS" and the field with the server address was blank.
    Did anyone else got similar issue recently?
    We tried to create a registry fix, but we are not able to apply it when the antivirus is active.
    Also found a article that is possible to import the xml file with configuration from RA console, is it there a way that we can import it with script?
    Any ideas how to resolve this issue will be appreciated, don't really want to uninstall/re-install 400 clients for something so simple.
     
  2. Scaredycrow

    Scaredycrow Registered Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Posts:
    1
    Location:
    Australia
    I'm having this exact issue. Did you get it resolved?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    As long as Self-defense is enabled, there's no other way to change reporting to ERAS than reinstalling the product while using a correct configuration. I wonder what was exactly done when the setting for reporting to ERAS changed as the Configuration editor warns you if you attempt to change the setting.
     
Thread Status:
Not open for further replies.