Question: Will the new server be friendly to Opera?

Discussion in 'General Topics' started by Prince_Serendip, Dec 24, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Prince_Serendip

    Prince_Serendip Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Posts:
    819
    Location:
    Canada
    :) Just curious.

    I checked out LiquidWeb at http://www.liquidweb.com/ and found my Opera 7.23 "hiccuping" the way it does when it encounters a website geared only to IE or Netscape. Will the server site (64.91.255.96) also be okay for Opera? (Did an IP Trace and found LiquidWeb.)

    Maybe a dum question? I have Opera identifying itself as IE, but I still get that hiccup. o_O

    TIA

    Larry :D
     
  2. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    Larry - I'm on Opera 7.5 at the moment and I'm not noticing the "hiccup" you're speaking of - what version of Opera are you running?

    Could you kind of flesh out what kind of "hiccup" you're referring to?

    (And, Merry Christmas, my friend!) Pete
     
  3. Prince_Serendip

    Prince_Serendip Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Posts:
    819
    Location:
    Canada
    :) Hi Pete!

    Merry Christmas! Yes, indeed, my friend. :D

    Is Opera 7.5 out of Beta 1 yet?? If it is, then I will upgrade. Opera is worth every penny you pay for it!

    I'm still using Opera 7.23 and I also have Proxomitron 4.5 set on default as well.

    The site graphics are using Macromedia Flashplayer 6.0.79.0. It says it is now loaded on my machine. I clicked on the "About Macromedia Flashplayer" in the right-click menu on their spinning logo (top right of page). Duh! :(

    The hiccup is so fast I cannot see what it is. It shows on the load bar at the bottom of the window.

    I will try setting the CLSID in my SpywareBlaster Tools for Flashplayer and see what happens?
     
  4. Prince_Serendip

    Prince_Serendip Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Posts:
    819
    Location:
    Canada
    :) I put on the CLSID for Flashplayer in my SpywareBlaster. However, it looks as though I may have to reboot and/or shut off Opera first to get it too work. I tried going back to that site just now and it is not working yet and still hiccuping. I hate hiccup sites. It's very distracting having the Load bar flashing off and on continuously. (Why I like Proxo so much. Give me meat not pizzazz!)

    I'll be back in a few. ;)
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Larry,

    The host is not an issue - the board software in use is. And that doesn't change ;)

    regards.

    paul
     
  6. Prince_Serendip

    Prince_Serendip Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Posts:
    819
    Location:
    Canada
    :) Thank you Paul!

    That's what I wanted to know.

    Merry Christmas to you!


    Next up, I will have to repost to the SpywareBlaster thread because the CLSID for Flash is not working.

    This is getting interesting. :D


    Best regards from Larry
     
  7. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Merry Christmas, Larry - and all, for that matter :)

    regards.

    paul
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.