Question about Winamp

Discussion in 'other software & services' started by Rasheed187, Jun 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    8,026
    Location:
    The Netherlands
    I have a problem, since the latest few versions, Winamp doesn´t take focus when I open a .mp3 file. Do you all have the same behaviour, or is something wrong with my system?
     
  2. optigrab

    optigrab Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Posts:
    624
    Location:
    Brooklyn/NYC USA
    I'm not certain what you mean by "Winamp doesn´t take focus". Is it that when you double-click on an MP3 file Winamp does not launch and play the file? If so you must change the file association settings on your system. There are several ways to do it, but I think the easiest is to make the change through Winamp's options.
     
  3. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    8,026
    Location:
    The Netherlands
    Sorry, I should have been more clear, what I mean is, Winamp will of course play the file, but the window will not show up, I will have to launch it from the taskbar. Did nobody notice this? In older versions, the Winamp window showed up whenever you launched a file.
     
  4. SinisterSam

    SinisterSam Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    56
    Location:
    northern hemisphere
    sounds peeeerfect to me. why u want winamp to interrupt u with window? start in taskbar is great imho. i perfer foobar anyway. i like minimalistic. not that winamp aint cool i luv xmms in linux which is based off winamp. my dad & mum use linux. its just ok to me but they make me learn it. i dont really liek hacking configing files to make things work. my dad is really good though and he teach me lots. :)

    check settings or ask @ http://forums.winamp.com/ . sorry if my language is poor. im just young. no diss-respect. ;-) :)

    bestests regards.

    sammy
     
  5. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    8,026
    Location:
    The Netherlands
    What if you want to quickly seek inside those music files? And besides, if the window shows up it´s no problem since it disappears as soon as you click on the screen. ;)
     
  6. innerpeace

    innerpeace Registered Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Posts:
    2,095
    Location:
    Mountaineer Country
    Did you look in 'Options' 'Preferences" and check the 'General Preferences'. There is the option to either show WinAmp in the taskbar or system tray. I can't help much because all the settings WinAmp has really gets me confused.
     
  7. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    8,026
    Location:
    The Netherlands
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.