Question about NOD32 "infected" folder

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by gracie123, Nov 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gracie123

    gracie123 Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Posts:
    397
    I was reading this thread: https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=105736 and I have Registry Mechanic installed on my PC. However... I did catch a virus but it said in the Threat log "connection terminated". I never look to see what Registry Mechanic wants to delete because I trust it a lot, and I am afraid possibly it might of deleted the folder NOD32 made.

    At this point, should I reinstall NOD32?

    Thanks, hope you all can give me your thoughts :)

    Gracie
     
  2. alglove

    alglove Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Posts:
    904
    Location:
    Houston, Texas, USA
    I took a look at the Eset portion of the registry. As far as I can tell, that path to the quarantine folder, C:\Program Files\Eset\infected by default, is the only thing that would be affected.

    Go to NOD2 Control Center --> NOD32 System Tools --> NOD32 System Setup --> Setup --> Advanced and just type in the path you want for the "Quarantine folder". Save your changes, and tell Registry Mechanic to ignore that value in future scans. That should probably be enough.
     
  3. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    gotta question: i check this in program files C:\Program Files\Eset\infected
    and the folder "infected" is not present,doesn't exist
    also when checking NOD2 Control Center --> NOD32 System Tools --> NOD32 System Setup --> Setup --> Advanced ..i find in quarrantine folder: "c:\Program Files\Eset\infected"
    so is this OK? or that folder has to be present inprogram files,as i tell you i don'r see when checking "my computer" c:program files
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi acuariano, welcome to Wilders.

    That folder is only created upon detection of your first infection, and given that you have "Quarantine" ticked as part of your settings.

    Hope this helps...

    Cheers :D
     
  5. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    thanks for the reponce,,i was worry about,,glad to be in a good forum,,
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    My pleasure.

    Cheers :D
     
  7. gracie123

    gracie123 Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Posts:
    397
    Worked perfect... I think :D

    Thanks alglove,

    Gracie
     
Thread Status:
Not open for further replies.