Proxies Question

Discussion in 'privacy general' started by Jimbob1989, Jan 29, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    Sometimes if I'm visiting a somewhat suspect site or I dont want the owner to have my IP address. I use Steganos Internet Anonym. However the proxie changes every minuite, How do you connect to just one proxie and using which tool?

    Jimbob
     
  2. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    I was not actually talking about that inciddent. That was before I came to wilders and before i changed to FireFox :D

    jIMBOB
     
  3. dog

    dog Guest

    Hi JB, ;)

    What do you think of this Steganos product? I was gonna trial it, but I still haven't yet. Could you give us a small review of the positives & negatives?

    Steve
     
  4. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    The tool is pretty user friendly and is introduced into Internet Explorer as a toolbar, which adds easier userbility for IE users. Sometimes, it seemed to get stuck on one proxie which was a bit of a pain but apart from that it was very good. There is even a map in both the main application and the IE toolbar which shows you which country you appear to be in.

    Jimbob
     
  5. NOD32 user

    NOD32 user Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Posts:
    1,766
    Location:
    Australia
    Very reassuring then....
     
  6. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    I certainly enjoy using it.

    Jimbob
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.