Protection Disabled

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by mike532, Aug 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mike532

    mike532 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Posts:
    2
    New user here & just found this forum.
    Been fighting a problem.
    Seem's each time I boot up ,protection is disabled for some of Internet Explorer and all of Restricted sites.
    I keep having to enable all protection at each boot up.
    TIA for the help.

    Edit: Seem's that all that's required for the protection to be disabled is to start up IE or FireFox , not just booting up.
     
    Last edited: Aug 22, 2004
  2. snapdragin

    snapdragin Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
    Hi Mike532,

    Could you please give us a bit more information, for example what is your operating system, what version of FireFox you are using, are you using any other spyware removal programs, etc.,

    There is a link here that might be of some help with SpywareBlaster's protection being disabled and using FireFox.

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=45256

    Regards,

    snap
     
  3. mike532

    mike532 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Posts:
    2
    Windows 2000 SP4 , ZoneAlarm Pro , Spybot , XoftSpy , HijackThis , FF 0.9.3 ,IE 6.0.2800.1106.
    Same situation as John ,nothing listed as having permission to load images.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.