ProcessGuard and UnHackMe - driving me nuts!

Discussion in 'ProcessGuard' started by IronSwan78, Dec 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IronSwan78

    IronSwan78 Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Posts:
    2
    ProcessGuard and UnHackMe - driving me nuts! (fixed now)

    Hello everyone :)

    I purchased ProcessGuard and also have UnHackMe (currently the free beta3 version). UnHackMe is set to check every 1 minute. I gave UnHackMe full permission to do everything I could see in ProcessGuard, but every 1 minute, I keep getting these popups from ProcessGuard, asking me for human confirmation:

    Process: c:\program files\unhackme\unhackme.exe
    Window Name: TApplication
    MessageType: WM_DESTROY

    This is driving me nuts! :( I had previously installed unhackme, installed ProcessGuard, opened every application I use while it was in learning mode, rebooted, made sure things where good, rebooted again. Why is it still asking me for this human confirmation? Am I doing something wrong? I want these to work together without constantly putting those codes in!

    Please help if you can. :)

    (EDIT- fixed now. Thanks Starfish!)
     
    Last edited: Dec 23, 2005
  2. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,041
    Hi,

    select the app in the protection tab of PG - and then untick Secure Message Handling.

    I think this will fix your problem
     
  3. IronSwan78

    IronSwan78 Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Posts:
    2
    Starfish,

    Thank you! That was it, works perfectly now! :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.