Problems with Intializing (Partitions) and Try&Decide

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Rook, Jun 13, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rook

    Rook Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    2
    Hello!

    I have purchased True Image 11 built 8.010 from Ebay and i´m really happy with this programm! :)

    But there are several problems coming up since wednesday: Acronis True Image needs a lot of time to initialize the partitions (at least 10 minutes for 3 Partitions!!). When initialization is finished, everything works fine (-->Backup), but this waitingtime is not really comfortable. What is to do?

    Furthermore the Try&Decide option doesn´t work at all since a few days...when pushing the button, nothing happens...

    I´m looking forward for your help!

    PS: Sorry for my English, I really do know it´s not the very best :)


    EDIT: After waiting for 15 minutes the Try&Decide window finally has opened...why is ATI needing so much time for its functionso_O :(
     
  2. K0LO

    K0LO Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Posts:
    2,591
    Location:
    State College, Pennsylvania
    Rook:

    This problem is often caused by the Distributed Link Tracking Client service on Windows XP or Vista. Here is a discussion of the issue. Post #10 has instructions for disabling the service.
     
  3. Rook

    Rook Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    2
    Hey K0lo!

    Thanks a lot for your help (sorry for answering that late, i was on holidays ;) )!! I disabled the service and that´s it...it´s working fine now!!!

    Thank you, now ATI is fun again! :argh:

    Greetings

    Rook
     
Thread Status:
Not open for further replies.