Problems creating Images on network-drives

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by airadog, Oct 7, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. airadog

    airadog Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2005
    Posts:
    3
    First, sorry eventually about my english, but there is no german forum. I tried to backup my harddrive with TI 9 Built 2277 on an network drive. Like other users i cannot check the file without an error, that means the file is corrupt. I tried to reduce the network speed, without success, different operating systems like the evalution-version of windows 2003 server, mandrake linux 2005 LE Samba Server (Ghost 9 is working on a samba server by my friends but i used TI 6 and that was ok for me) I tried different harddives in the server, the same error by using other drives (an exelstore 80 gb drive and a maxtor 40 gb drive), the harddrive running the serversystem is an ibm 40 gb drive. I tried to backup, running windows xp home, sp2 with all updates and using the boot- cd, created by ti 9 software, no success! At least t tried to make a backup in an extra partition on the xp system, there it works. The test with an extra harddisk in the xp system was also sucessful. BUT.... i can check the file only running TI 9 under windows, there the check is without an error message. The fact is, that when i need the image, my windows xp is not longer running and the check usng the boot cd ends with the error message " the file is corrupted". After the errorfree check of the backup- file on the seperate harddrive, the backup was created on the xp system, i pluged in this harddrive to the server, an the check of the file running by TI9 under my windows xp system, endes also with the errormessage "The file is corrupted" This is suspected, runnind the check in the pc where the image was created, it is ok, the same file, only placed on an other pc does not work?
    The security options on the networkdrive are set to full access (read, write, change..).
    Is this software really working? Who has an idea what i do wrong? (I dont have the TI 8 version to test the check by running TI 8 boot cd)
    I am frusted, to pay for software that does not work.
     
    Last edited: Oct 7, 2005
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello airadog,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please accept our apologies for your inconvenience. This problem is known, our Development Team is working on it and it is expected to be implemented in the future builds.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  3. jmdapozzo

    jmdapozzo Guest

    Same problem here! Even using latest TI 8 server version (build 101:cool:. Went from rev 6 to 7 to 8. Will we have to pay for another "bug repair" version?
     
  4. Ozmaniac

    Ozmaniac Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Posts:
    254
    Location:
    Brisbane, Australia
    The problem reported by airadog has been fixed in recent build of ATI9.

    What is your specific problem? In my experience, ATI8SW works well and users generally have no problems storing images on network drives. If you provide a description of your problem, errors etc, someone may be able to help.:cool:
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jmdapozzo,

    Thank you for choosing Acronis Server Disk Backup Software.

    Could you please provide us with the more detailed information on the problem?

    - Clarify whether Acronis True Image 8.0 Server for Windows creates corrupt backups both when it is running from under Windows and when your PC is booted from Bootable Rescue CD created using the latest build (101:cool: of Acronis True Image 8.0 Server for Windows;

    - Where do you store your images?

    - Provide the exact text of the error message you have received;

    - When exactly have you received this error message?

    - Describe actions taken before the problem appears step-by-step.

    Please submit a request for technical support containing the information I requested above along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
Thread Status:
Not open for further replies.