Problem with uninstall 4.3

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by TheOldThug, Nov 14, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheOldThug

    TheOldThug Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Posts:
    3
    I have D/L the new 4.3 version, however when following your instructions for uninstalling the old version 4.3 I am having a problem. When i open SB ver 4.3 it says data base error and thus will not let me disable all protection, also enable all protection, what should I do to uninstall it in that case.
     
  2. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  3. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  4. TheOldThug

    TheOldThug Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Posts:
    3
    Yes sorry I meant D/L 4.4. Also yes those were the instructions except I dont have auto update. I did a restore on my computer that probably what is screwing it up also. From what I read I should just install 4.4 over it (I just let it pick where), then go to add/remove programs and uninstall 4.3 version? There is no problem with disabling all protection first?
     
  5. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Yes, 4.4 in the SAME DIRECTORY - over the top. You should then be able to perform a complete removal and reinstall fresh.
     
  6. TheOldThug

    TheOldThug Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Posts:
    3
    Great thx for the help, seemed to work OK.
     
  7. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Sure. Just remember the "on top" option should you experience any trouble when it's time to upgrade.
     
Thread Status:
Not open for further replies.