problem with the cd boot

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by iruam_1609, Jan 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iruam_1609

    iruam_1609 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Posts:
    7
    I have to restore my image from windows it is not possible to enter,
    then start from the boot cd acronis, but after having loaded the logo
    it doesn't load anything: screened black. I have tried to create the boot on floppy but I have the same identical problem.
    How can I do? I am desperate :'(
    My pc is a compaq presario 714 with xp professional

    Thanks in advance
     
  2. bobbyjak

    bobbyjak Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Posts:
    35
    Try unplugging any usb devices such as media reader and see if that helps..
    That's the only way I can get the boot cd to load..
     
  3. iruam_1609

    iruam_1609 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Posts:
    7
    an external cd on usb?
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello iruam_1609,

    Thank you for choosing Acronis True Image (http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/).

    Please accept our apologies for your inconvenience.

    Are you sure that you use the latest build of the product? Have you tried the "acpi=off noapic" workaround? Please read the following thread: https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=55317 and follow the instructions. If nothing helps please contact support@acronis.com and give a reference to this thread. You can also send me a private message.

    Thank you.

    --
    Andrew Berezovsky
     
  5. bobbyjak

    bobbyjak Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Posts:
    35
    Yes..
     
  6. iruam_1609

    iruam_1609 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Posts:
    7

    Andrew thanks really for the help. :D Yes, use the last version of true image.

    Following this indication: "Please boot your computer from the Acronis True Image rescue disc (the full version) and press F11 key when the "Starting Acronis Loader..." message appears. After you get the "Linux kernel command line" prompt, please modify it in the following way:

    quiet acpi=off noapic

    and click on the OK button."

    all has perfectly worked. I am very happy. thanks so much! :)

    P.S. How this procedure I can make automatic, do I have to send you a private message?

    Regards,
    iruam
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello iruam_1609,

    We are glad to hear you have solved the problem. We do hope you will enjoy using Acronis True Image.

    Yes, send me or Andrew a PM and one of us will give you the instructions.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  8. iruam_1609

    iruam_1609 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Posts:
    7
    Thanks to you for the good support! True image is the best! :cool:
    I have sent you a private message. Regards, Iruam
     
Thread Status:
Not open for further replies.