Problem with Nod32 and Vista 64

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by jayt, Aug 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jayt

    jayt Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    345
    Location:
    PA - USA
    I guess it is not a big problem, but it bothers me nonetheless. The Nod32 icon in the task tray can not be accessed by right clicking it or left clicking it. It just sits there. I can, of course access the Nod32 Control Center from the start menu or from the program files. I have just downloaded an installed a new version and set it up using Blackspeare's settings.
     
  2. Ngwana

    Ngwana Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    156
    Location:
    Glasgow, United Kingdom
    I too installed a new version and set it up using Blackspeare's settings but it works like charm. My Vista version is the 64 bit Business. I have no idea what the problem could be. o_O
     
  3. jayt

    jayt Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    345
    Location:
    PA - USA
    Never mind. I fixed it.
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,721
    Location:
    Texas
    What was the remedy?
     
  5. jayt

    jayt Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    345
    Location:
    PA - USA
    It was hung up on a scheduled scan using Blackspeare's settings. I uninstalled it, and then had problems deleting the Eset folder in Program Files. I stopped the process with Task Manager. Still couldn't delete the Esset folder. Used Unlocker to kill all the processes. Deleted the folder. Rebooted, re-installed. All is well.
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,721
    Location:
    Texas
    Thanks jayt.
     
  7. jayt

    jayt Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    345
    Location:
    PA - USA
    Np Ronjor
     
Thread Status:
Not open for further replies.