Problem with google chrome after installing WSA

Discussion in 'Prevx Releases' started by ronald739, Jan 28, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronald739

    ronald739 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Posts:
    55
    Location:
    Australia
    Hi,

    I'm having a problem with Google Chrome after installing Webroot Secure Anywhere AV 8.0.2.96 (installed yesterday). Google Chrome is constantly loading and will not display the homepage. This did not happen before i installed WSA, and it does not affect Firefox or IE9. When i stop protection of WSA the Chrome issue is not there. I,m running Win7 64 SP1 in boot camp on a IMac with Lion installed. I have disabled other security software i have running on this machine and the problem still persists until i exit Webroots protection. Is there a work around for this problem ? Any help would be appreciated.

    Other Security Software on Machine

    • Bitdefender free AV
    • Malwarebytes Pro realtime protection on
    • Avast free In compatibility mode (Script shield only)
    • WinPatrol
    • Spyware Blaster
    • Hitman Pro
    • Zemana AntiLogger free (thinking of removing due to being not compatible with WSA)
    • Sandboxie (Only sandboxed web browser in IE)

    Thanks in advance for any help provided.
     
    Last edited: Jan 28, 2013
  2. Umbra

    Umbra Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Posts:
    2,211
    Location:
    in a remote land :)
    Which version of Sandboxie? 3.76 or 4.01 beta?
     
  3. ronald739

    ronald739 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Posts:
    55
    Location:
    Australia
    I'm currently using Sanboxie 3.76 without experimental protection enabled.
     
  4. bandaid

    bandaid Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Posts:
    34
    Location:
    USA
    Are you using duckduckgo? If so, I had to turn off the Identity shield to get new pages/tabs to load instead of hanging.
     
  5. ronald739

    ronald739 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Posts:
    55
    Location:
    Australia
    No. I'm not using duckduckgo. My homepage is not hanging it will never load.
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
  7. ronald739

    ronald739 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Posts:
    55
    Location:
    Australia
    The version number of Chrome is 24.0.1312.56 m and says it is up to date. Yes Chrome was set to protect and after changing to allow it works fine.:D But does this mean Chrome will not be a protected app ? Should this also be done for firefox and IE even though they are working fine.
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes Chrome will not be protected but leave Firefox & IE as is but Please Submit a Support Ticket as they will have to look at your scan logs it could be a simple thing of Whitelisting some of Chrome's files.

    TH
     
  9. ronald739

    ronald739 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Posts:
    55
    Location:
    Australia
    @ Triple Helix. Thanks for the help. I have submitted a support ticket.
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    Your very welcome! ;)

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.