Problem when Installing ESS

Discussion in 'ESET Smart Security' started by alete, Aug 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    Hi everyone, I have problemns installing ESS, I think is something related with drivers, bocouse the installation rollsback after that. (yes, I know, I my english s u c k s)

    Here, the log.

    http://alete.com.ar/install.log

    PS: I TRIED everything!
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    did you have some other security software prior to Eset? If yes what was it? There might be an uninstaller tool which you might need to run
     
  3. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    Yes, I did, AVG, and I currently have Trojan Remover, but I think TR don't interfere, does it?
    Thanks!
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  5. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    Last edited: Aug 8, 2011
  6. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
  7. dwomack

    dwomack Eset Staff Account

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Posts:
    588
    You may need to run the ESET manual Uninstaller Tool to clear out anything that may have partially installed. Follow the steps in the article below:

    http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289&ref=wsf

    For the sequence number, you may have to run through this step more than once. Each time, press '1' and ENTER, then 'y' to confirm. Once it says the uninstallation was successful, THEN reboot and try to install again.
     
  8. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    I had already done that, but anyway I did it again, here the log:
    http://alete.com.ar/ESETUninstaller.log

    and try again to install ESS, without success.... again. Here the log:
    http://alete.com.ar/install3.log
     
  9. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    please?
     
  10. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  11. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I'd suggest contacting customer care. It looks like a problem installing the ndis driver so perhaps an ESI log as well as a Procmon log from installation might be needed.
     
  12. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
  13. alete

    alete Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Posts:
    8
    somebody?
     
  14. dwomack

    dwomack Eset Staff Account

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Posts:
    588
    What area of the world (country) are you in? It might help at this point to contact customer care (as suggested by Marcos).
     
Thread Status:
Not open for further replies.