Problem Updating SpywareBlaster(Can't Update)

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by elbebo0, May 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
  3. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    the page doesn't work and not really :doubt: i did do a search but i didn't find anything
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
  5. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
  7. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    yeah i got the Latest version of spybot but i am able to open the program and enable all the protection so perhaps they fixed it? or i don't know but if you want i can uninstall it and reinstall it later?

    EDIT: forgot to add or do the unimmunize thing :p lol
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
    If using WinXP, go to start, accessories, command prompt, and type tracert<spacebar> www.spywareblaster.net and see if you can reach the update site.
     
  9. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    i get,the system cannot find the specified file
     
  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,727
    Location:
    Texas
    Error Connecting to Update Server
     
  11. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    Hey, Sorry about the delay im still waiting for an expert to look up my hijackthis log ^^;; ill post as soon as im done over there
     
  12. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    still waiting at Castlecops....might go to another site soon
     
  13. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    well...i waited for ages at Castlecops but they still havent checked my log i had to use a guide and go piece by piece checking everything and following the guide instruction for analyzing my own logs i ended up removing some i did an online scan at spywareinfoforum.com also ended up removing some stuff i downloaded windows defender did a full scan after nearly 6 hour of waiting i found a trojan and i removed it did a scan with AVG anti spyware and found another trojan and removed it, i went to download.com and installed Zone Alarm Firewall and added sbautoupdate and spyware.exe to the trusted progam list and and put al ? on Allow (checkmarks) i also installed ad aware but i couldnt update it either i still did a scan and it didnt find anything im starting to think my problem is serious but after all that i ended up getting a new problem now i cant sign to windows live messenger lol even though i added it to the trusted program list but ill fix that later i really want to fix this so i can update my SB program :/
     
  14. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  15. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    OK ill do it Thanks a lot :)
     
  16. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    You're welcome and good luck. :)



    snowbound
     
  17. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    ok i fixed a couple of stuff and removed some old stuff with their help but i still cant update Sb and Ad-aware :/
     
  18. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  19. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    the page is not working for me the thread is working but the page where i download the spywareblaster updates does not


    i downloaded some programs from merijn.org just to check i downloaded kazaabegone (since i had kazaa once) cws shredder ( since i was a victim once) and Ads-Spy

    turns out i had some old kazaa stuff and i had the cws.qttask trojan and some weird alternate data stream i deleted too and this morning i was attacked by a trojan

    http://img297.imageshack.us/img297/8973/trojanba2.jpg


    im still at gladiator security forum theyre helping me greatly! ^^
     
    Last edited: May 13, 2008
  20. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    i am now able to update Ad- aware still got some problems with spywareblasters but i am hoping that im able to fix it today
     
  21. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    ehh someone there?

    i finished cleaning my computer but i still cant update SpywareBlaster
     
  22. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    so yeah after removing over 28,000 type of spywares and ad-ware also trojans viruses all kind of things out of this computer ,i beleive my computer is as clean as new and i cant update spywareblaster still...i cant access www.spywareblaster.net either but i can update ad-aware program wich is weird since i couldnt update it also....i got SB on my Firewall Allowed List (ZoneAlarm) and gave like full acess (checked everything) still cant update SB,i tried uninstalling and reinstalling the program still cant update i cant access javacoolsoftware site either.... can anyone help? dont abandon my post please i would really like to have my SpywareBlaster back...i have also noticed that sometimes my SB defence gets partially disabled for some stuff like CoolWebSearch (shouldnt do it anymore though because i removed Coolwebsearch stuff just today i though that was the cause i couldnt update my spywareblaster but apparantly it wasnt)

    Edit: OH WOW...wtf is going on in here i finally know whats happening,AVG is saying that 190 of SpywareBlaster Items that im being 'protected' from are spyware and ad-aware same thing i had 28,000 cuz my anti virus considered my Advanced Windows Care Spyware Protection as Harmful spyware? do SpywareBlaster gives me spyware oO?
     
    Last edited: May 31, 2008
  23. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    This thread most likely is relevant here,

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=206608



    snowbound
     
  24. elbebo0

    elbebo0 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    21
    oh well that explains a LOT Ty Snowbound but i still dont it if im spyware and malware free how come i still cant access the javacoolsoftware site and the spywareblaster site i still cant update spyware blaster either wich i dont get cuz my neightbor can update it just fine with no problems...i really dont know whats going on i even tried online scans for spyware and i found nothing :/ :(
     
  25. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Just to confirm, have u tried disabling your security apps separately, then attempt updating to see if this has any effect on the issue?



    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.