problem restoring archives

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by theshadow247, Mar 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. theshadow247

    theshadow247 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Posts:
    323
    Location:
    ontario.canada
    after i restore a archive.i get a message that i need to reactivate windows before i can continue.has eny one else had this problem...
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,055
    I do lots of restores from Archives and have never seen this. System should be the same as when you made the archive. Only thing I'd try is deleting the archive, and rebuilding it and trying again.

    Pete
     
  3. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    Frankly, I never had any of the mentioned problems in this forum.
    Once I knew that defragmention and certain security softwares can be a pain for FDISR, I solved that problem once and for all, but that is a long time ago.
    Since then nothing happened anymore.
    nixie had the same problems after installing FDISR, now they are all gone.
     
  4. theshadow247

    theshadow247 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Posts:
    323
    Location:
    ontario.canada
    thanks for the reply's.in all the time i have used f.d.isr.ive never had this problem.i redid my archives and its still the same ill keep playing with it and see what i can do.thanks again.
     
  5. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    Did you do some heavy tweaking of Windows ?
    Or did you install new softwares, that might cause the problem ? FDISR, like any other software, has also its enemies in the software world.
     
    Last edited: Mar 26, 2007
  6. theshadow247

    theshadow247 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Posts:
    323
    Location:
    ontario.canada
    no.heavy tweaking or new software installe's.
     
  7. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    Since the problem is persistent, I suggest a reinstallation of FDISR without removing the snapshots and try again.
     
  8. theshadow247

    theshadow247 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Posts:
    323
    Location:
    ontario.canada
    thanks ill give it a try and see what happens...
     
Thread Status:
Not open for further replies.