PROBLEM CREATING INCREMENTALS

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by MUZZO, Oct 1, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MUZZO

    MUZZO Guest

    I HAVE CREATED A SUCCESSFUL FULLBACKUP ON AN EXTERNAL DRIVE.
    I AM CONFUSED WHEN CREATING A ONE TIME A WEEK INCREMENTAL BACKUP.
    AFTER ENTERING ALL REQUIRED DETAILS OF DATE & TIME FOR INCREMENT BACKUP, AN INFO INPUT SCREEN ASKS FOR USER NAME..WHICH I GIVE, THEN IT WANTS A PASSWORD WHICH I ENTER...
    IMMEDIATLY & CONSISTANTLY GET THE SAME SCREEN...(."WARNING" LOGIN INFO IS NOT CORRECT).
    I AM ENTERING MY OWN NAME (RTMILLS) AND USE A PASSWORD.., I AM CONFUSED/DENSE/STUMPED......ANY HELP PLEASE RTM...TNXS
     
  2. patwhatsthat

    patwhatsthat Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Posts:
    8
    depends on whether or not you used a password when you created the original archive which you are now trying to append to incrementally. Try leaving them blank and see if it will proceed without error. If you are talking about the very last password prompt make sure your computer name preceeds your username and see if that will work...(ie) DESKTOP\username
    where DESKTOP = your computer name
    include backslash and username = your login name
    hope this helps
     
    Last edited: Oct 1, 2005
  3. MUZZO

    MUZZO Guest

    THANKS...."PATWHATSTHAT" I IGNORED INPUTS AS SUGGESTED ! VOILA !
    IT CONTINUED ON IT WAY TO COMPLETION...NO WARNINGS\ERRORS.
    TNXS AGAIN MY DAY IS COMPLETE......MUZZO
     
Thread Status:
Not open for further replies.