PRM installation option not visible

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by jmdavid, Oct 17, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmdavid

    jmdavid Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Posts:
    2
    I purchased Drive Backup Server Enterprise and received links to download the product. I transfer the .msi and .exe files to my Windows 2008 remote server.
    When I run the installer, the option to install PRM Console or Client is not there...

    Please help, thanks.
     
  2. jmdavid

    jmdavid Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Posts:
    2
    Re: PRM service doesn't start

    OK, that was my fault, I didn't picked the PRM installer from email received.
    But I still have a problem. I installed both console and client on my W2008 server and client on Vista workstation. Everything is ok on the server, but when I try to start service on the client, the service doesn't start and I have this in event log:

    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Service Control Manager" Guid="{555908D1-A6D7-4695-8E1E-26931D2012F4}" EventSourceName="Service Control Manager" />
    <EventID Qualifiers="49152">7024</EventID>
    <Version>0</Version>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Opcode>0</Opcode>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2009-10-18T21:03:17.000Z" />
    <EventRecordID>33241</EventRecordID>
    <Correlation />
    <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />
    <Channel>System</Channel>
    <Computer>******(real computer name)******</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data Name="param1">Paragon Remote Management Client</Data>
    <Data Name="param2">3758360070 (0xE0040606)</Data>
    </EventData>
    </Event>

    Please help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.