PrivaZer Discussion Thread

Discussion in 'privacy technology' started by The_PrivaZer_Team, Feb 15, 2013.

  1. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    266
    Location:
    Wisconsin,USA
    Tasks in progress still not working. Was told this problem would be addressed with this release.
     
  2. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    6,027
    PrivaZer v3.0.25 Released (06 July 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  3. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    266
    Location:
    Wisconsin,USA
    PrivaZer Team check your P/M's
     
  4. ArchiveX

    ArchiveX Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2014
    Posts:
    1,374

    Please, do so.:thumb:
     
  5. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    7,111
    Location:
    U.S.A. (South)
    Yes check PM again.
     
  6. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
  7. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    266
    Location:
    Wisconsin,USA
  8. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    6,027
    PrivaZer v3.0.27 Released (04 September 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  9. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
  10. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
    Which of these is the likely culprit?
     

    Attached Files:

  11. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
    Apparently, none! I unchecked Chrome in Internet Browsing and HTTPS Everywhere was still reset, so I guess it is a cookie being removed by PrivaZer.

    Step to reproduce:
    1. Open Chrome
    2. Install HTTPS Everywhere extension
    3. Navigate to a site with third party content, for example https://decentraleyes.org/configure-https-everywhere/
    4. Untick all check-boxes within the "Stable rules" section
    5. Close Chrome
    6. Run PrivaZer
    7. Revisit https://decentraleyes.org/configure-https-everywhere/
    8. Check HTTPS Everywhere
     
  12. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
    Nope! Even unticking Cookies in the pre-scan list and HTTPS Everywhere still gets reset.

    No problems with CCleaner.

    @The_PrivaZer_Team ?
     
  13. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
    investigating...
     
  14. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
    Hello @Krusty,

    please check the new version of PrivaZer just released ( v3.0.28 )
    and keep us posted. The issue should be fixed now.
     
  15. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    6,027
    PrivaZer v3.0.28 Released (29 September 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  16. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
    Awesome! Thanks @The_PrivaZer_Team for a speedy resolution. Downloaded and installed but I'll run it later to check.

    Thanks again. :thumb:
     
  17. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,838
    Location:
    Among the gum trees
    Fix confirmed! :)
     
  18. jwcca

    jwcca Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    766
    Location:
    Toronto
  19. zmechys

    zmechys Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Posts:
    574
    Location:
    usa
    Recently, I've noticed that after I cleaned my computer with Privazer, I need to re-install (complete installation) of "Click&Clean" for Chrome.
    And it happens only(!) I clean my computer/s with Privazer.
    What Privazer's setting is responsible for it?

    Click.PNG
     
  20. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
  21. david banner

    david banner Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Posts:
    632
    i cannot disable check for updates or delete backups older than one month. I uncheck, OK to close and when opened again they are checked again . Portable version 3.0.28 on win 7 64 bit
     
  22. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
    Hello David,

    do you use the portable version of PrivaZer?
     
  23. david banner

    david banner Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Posts:
    632
    Yes
     
  24. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    7,111
    Location:
    U.S.A. (South)
    Thanks for new updates PrivaZer :thumb:
     
  25. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    695
    Location:
    US
    @david banner,

    you have to save your settings in a PrivaZer.ini file to get them remembered.
    Then, let PrivaZer use this PrivaZer.ini file at next startup of your portable version (first screen when started).


    @EASTER,
    thanks :thumb:
     
    Last edited: Oct 14, 2017
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.