PrivaZer Discussion Thread

Discussion in 'privacy technology' started by The_PrivaZer_Team, Feb 15, 2013.

  1. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    264
    Location:
    Wisconsin,USA
    Tasks in progress still not working. Was told this problem would be addressed with this release.
     
  2. mood

    mood Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    2,895
    PrivaZer v3.0.25 Released (06 July 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  3. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    264
    Location:
    Wisconsin,USA
    PrivaZer Team check your P/M's
     
  4. ArchiveX

    ArchiveX Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2014
    Posts:
    1,288

    Please, do so.:thumb:
     
  5. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    6,528
    Location:
    U.S.A. (South)
    Yes check PM again.
     
  6. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
  7. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    264
    Location:
    Wisconsin,USA
  8. mood

    mood Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    2,895
    PrivaZer v3.0.27 Released (04 September 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  9. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
  10. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
    Which of these is the likely culprit?
     

    Attached Files:

  11. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
    Apparently, none! I unchecked Chrome in Internet Browsing and HTTPS Everywhere was still reset, so I guess it is a cookie being removed by PrivaZer.

    Step to reproduce:
    1. Open Chrome
    2. Install HTTPS Everywhere extension
    3. Navigate to a site with third party content, for example https://decentraleyes.org/configure-https-everywhere/
    4. Untick all check-boxes within the "Stable rules" section
    5. Close Chrome
    6. Run PrivaZer
    7. Revisit https://decentraleyes.org/configure-https-everywhere/
    8. Check HTTPS Everywhere
     
  12. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
    Nope! Even unticking Cookies in the pre-scan list and HTTPS Everywhere still gets reset.

    No problems with CCleaner.

    @The_PrivaZer_Team ?
     
  13. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
    investigating...
     
  14. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
    Hello @Krusty,

    please check the new version of PrivaZer just released ( v3.0.28 )
    and keep us posted. The issue should be fixed now.
     
  15. mood

    mood Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    2,895
    PrivaZer v3.0.28 Released (29 September 2017)
    Download
    Download Donors Version
     
  16. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
    Awesome! Thanks @The_PrivaZer_Team for a speedy resolution. Downloaded and installed but I'll run it later to check.

    Thanks again. :thumb:
     
  17. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,729
    Location:
    Among the gum trees
    Fix confirmed! :)
     
  18. jwcca

    jwcca Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    764
    Location:
    Toronto
  19. zmechys

    zmechys Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Posts:
    559
    Location:
    usa
    Recently, I've noticed that after I cleaned my computer with Privazer, I need to re-install (complete installation) of "Click&Clean" for Chrome.
    And it happens only(!) I clean my computer/s with Privazer.
    What Privazer's setting is responsible for it?

    Click.PNG
     
  20. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
  21. david banner

    david banner Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Posts:
    614
    i cannot disable check for updates or delete backups older than one month. I uncheck, OK to close and when opened again they are checked again . Portable version 3.0.28 on win 7 64 bit
     
  22. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
    Hello David,

    do you use the portable version of PrivaZer?
     
  23. david banner

    david banner Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Posts:
    614
    Yes
     
  24. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    6,528
    Location:
    U.S.A. (South)
    Thanks for new updates PrivaZer :thumb:
     
  25. The_PrivaZer_Team

    The_PrivaZer_Team Developer

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Posts:
    654
    Location:
    US
    @david banner,

    you have to save your settings in a PrivaZer.ini file to get them remembered.
    Then, let PrivaZer use this PrivaZer.ini file at next startup of your portable version (first screen when started).


    @EASTER,
    thanks :thumb:
     
    Last edited: Oct 14, 2017
Loading...