Prevx/SOL Good enough to use standalone?

Discussion in 'Prevx Releases' started by The Hammer, Feb 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,683
    Location:
    Toronto Canada
    I realize I'm asking the choir here, but can I use Prevx without a traditional Av alongside?
     
    Last edited: Feb 8, 2011
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,100
    Location:
    North Carolina USA
    simple answer, yes.
     
  3. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    That's all I run now. Feel totally safe and the puter flies.:thumb:
     
  4. darthsideous666

    darthsideous666 Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Posts:
    202
    Location:
    Secret Hideout on Coruscant
    Yes, it was all that I was running, until recently!
     
  5. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    I've run it as my primary for over two years. Once in a while I get antsy and use one of my other licenses then put Avira or Avast on but notice the added drag right away. Prevx is mighty enough by itself with a good firewall or router...:D
     
  6. adrman

    adrman Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Posts:
    18
    I'm behind a hardware firewall, using just Prevx and PrivateFirewall. It's a nice light setup. Every so often I'll run MBAM and Hitman Pro on demand to double check though.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.