Prevx/SOL Good enough to use standalone?

Discussion in 'Prevx Releases' started by The Hammer, Feb 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    I realize I'm asking the choir here, but can I use Prevx without a traditional Av alongside?
     
    Last edited: Feb 8, 2011
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    simple answer, yes.
     
  3. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    That's all I run now. Feel totally safe and the puter flies.:thumb:
     
  4. darthsideous666

    darthsideous666 Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Posts:
    202
    Location:
    Secret Hideout on Coruscant
    Yes, it was all that I was running, until recently!
     
  5. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    I've run it as my primary for over two years. Once in a while I get antsy and use one of my other licenses then put Avira or Avast on but notice the added drag right away. Prevx is mighty enough by itself with a good firewall or router...:D
     
  6. adrman

    adrman Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Posts:
    18
    I'm behind a hardware firewall, using just Prevx and PrivateFirewall. It's a nice light setup. Every so often I'll run MBAM and Hitman Pro on demand to double check though.
     
Thread Status:
Not open for further replies.