Prevx license won't install.

Discussion in 'Prevx Releases' started by jacemace, Sep 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Hi, this my first post.

    My Prevx license won't install. I put the license in, the pop-up box says it is activated, but it goes back to as it was.

    Now some background. When I installed Prevx, I turned off my Iobit 360 Security Pro because it uses too much CPU during installations. (I have now been told that Iobit has an install mode). Anyway, I have looked in the Prevx program files folder in Windows, and the only thing in there is Prevx, nothing else. Either it is very light/compact, or something fouled up. I mean, where could you even hold the license information in the folder?

    Also, I did one uninstall with Revo-uninstaller. (Windows never even picked it up in the add/remove programs from the control panel). Now Revo-uninstaller gives me an error message when I try to uninstall it. And in the "start-all programs" menu, there is no uninstaller. There seems to be nothing in this program.

    In my Process Explorer Prevx is running in two places.

    When I try a new install, Prevx just starts running, with no new installation screen, and no new files in the folder.

    Is the registry wrecked? Should I manually delete? Should I use CCleaner on the registry? Do I have to re-install Windows?

    This program looks good, and I want to try it; but if it does not work/install properly, there is no point.

    Thank you for your time, and please help.

    Jace.
     
    Last edited: Sep 10, 2009
  2. guest

    guest Guest

    Did you try that for uninstalling already?

    It IS light/compact! - Just one file in that folder. That's ok. ;-)
     
  3. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Is it really that light?

    I installed Prevx 2.0, and there are 48 in the 2.0 folder.

    There is just one in 3.0.

    Thanks for the link. The exe file flashed a few command promps. hope it worked.
     
  4. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Hi, can anyone help with this?

    Can anyone confirm that there is only one item in the Prevx 3.0 folder?

    (While there are approxiately 48 in the Prexv 2.0 folder.)

    Where is my license stored?

    Why won't the license work?

    Please respond as soon as possible.

    Thank you.
     
    Last edited: Sep 10, 2009
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes there is only 1 file in that folder but some more in ProgramData folder! You will have to wait for a Prevx rep to answer the rest.

    TH
     

    Attached Files:

    Last edited: Sep 10, 2009
  6. guest

    guest Guest

    http://info.prevx.com/edgehelp.asp

    Really :) ... there is only that one prevx.exe in program files! *nokidding*

    v2 just was a whole different animal. Much more popups, configuration etc. ;)

    Not in program files, that's for sure! I guess somewhere in registry, but who knows. ;)

    Sorry, I do not know. - Do you have unrestricted (firewall?) internet access?
    You have to enter the license then it is checked online with their servers and after that if valid -> activated and saved. If that doesn't work something is definitely wrong but I am sure PrevxHelp will sort this out for you very soon. ;)
     
  7. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Thank you Triple Helix. I was going to ask for a photo of anyones Prevx folder; you read my mind and answered my request preemptively.

    Those files are not in my Prevx folder.
    Only the Prexv application is in the folder.
    Why are those other files missing?
    Is my registry damaged?
    Did Iobit 360 Security do this?
    Do I have to re-install Windows?

    Please help.

    Can someone send me the folder files?

    Thank you.
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada

    Attached Files:

  9. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Sorry I wasn't 100% correct.

    My Prevx is on Windows XP, not Vista. So I am not sure if there is a ProgramData folder in XP. There are definitely no CSI files in the C:\Program Files\Prevx folder, just the Prevx application.

    I went to http://info.prevx.com/service.asp, and they aren't helping at all.

    Anybody? Can you send the Prevx folder files for Windows XP?
     
  10. guest

    guest Guest

    I use XP SP3 (german) and the mentioned files are here:

    c:\Dokumente und Einstellungen\All Users\Anwendungsdaten\PrevxCSI\

    But I don't think it is a good idea to copy them from another user?
    I believe you have those files anyway but just not found until now.
    However .. I am pretty sure they are not the 'problem'. I guess
    you have to wait for PrevX-Support.
     
  11. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Okay, the second picture is correct.

    Can I put my license activation key directly in the registry?

    Why won't the license install?

    Is this the only thing Prevx puts on the computer?

    I did what guest said to do. I think this helped uninstall. It flashed a bunch of command prompt screens.
     
  12. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Thank you guest.

    I translated c:\Dokumente und Einstellungen\All Users\Anwendungsdaten\PrevxCSI to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\PrevxCSI.
    There is also a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Prevx folder.

    But where is the license stored? Is it in a notepad file? Just the registry? Somewhere else?
     
  13. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Where is the registry setting so that I can put the license directly into the registry?
     
  14. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Why not install it the proper way?
     

    Attached Files:

  15. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Hi, thanks for that picture. I put my license right there and the pop-up box says "Prevx Malware Detection has been activated".

    But the status page still shows the malware removal and realtime protection as buy/ activate.

    Please help.
     
  16. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    PS, Triple Helix, can you post a picture of your staus page.

    I am also running 3.0.4.183
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    You will have to wait for Prevx Support to help you further! ;)
     

    Attached Files:

  18. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Do I have to reboot to activate the license?
     
  19. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Prevx is not helping. I have been waiting all day for their reply.

    Can I put the licence directly in the registry?

    Thanks for you picture of the status screen.

    Mine will not activate.
     
  20. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Patience my friend they are sleeping in the UK :thumb:

    TH
     
  21. HKEY1952

    HKEY1952 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Posts:
    648
    Location:
    HKEY/SECURITY/ (value not set)
    First, welcome to Wilders Security Forms.....

    I believe you are going to have to wait for the Prevx Moderator, PrevxHelp, to answer your technical questions jacemace.
    Hang in there, PrevxHelp (Joe) will be along soon. You are in good hands with Prevx Help (Joe).....real professional he is.
    Just leave the Thread as is and check back later, often.....


    HKEY1952
     
  22. guest

    guest Guest

    No. *If* it is saved there (I don't know just guess!) then of course somehow 'encrypted' and not in plain text. I couldn't find my license through registry search, just tried it. - So this is probably not the way to solve your problem, unfortunately. ;)

    Did you try non-beta version already? (3.0.1.65)
    Who knows ... RC has quite some bugs and is in my opinion just now more beta than RC. ;)
     
  23. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Yes, I used 3.0.1.65 first. The same thing happened. Then I switched to 3.0.4.183.

    Where is the license stored?

    Did iobit Security 360 blacklist Prevx?
     
  24. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Why would Prevx say "Prevx Malware Detection has been activated" and then not activate?

    Has anyone else had this problem?
     
  25. jacemace

    jacemace Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Posts:
    59
    Okay, I'll wait for Joe Prevx Help.
    In the meantime, has anyone else had this problem?
     
Thread Status:
Not open for further replies.