PrevX HTTP(Only) Proxy Issue

Discussion in 'Prevx Releases' started by Konata Izumi, Mar 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,544
    1.) I setup my browser (IE/CHROME) to connect via PROXY when using only HTTP @ 127.0.0.1:8118 (PRIVOXY)

    CONFIG Screenshot:
    http://i41.tinypic.com/xelpoj.jpg


    2.) Then I installed PrevX SafeOnline Facebook edition.
    PrevX automatically activated its Proxy Support.

    The settings looked like this:
    http://i40.tinypic.com/eg61ol.png

    After clicking Save changes. It will show up the scanning interface but it won't start. After a second or two it will return to its Proxy Settings interface.

    The scanning continued after I changed the settings like this.
    http://i40.tinypic.com/mug30j.jpg


    There might be a bug when PrevX detected browsers using proxy on HTTP(only). Also analyzation (http://i44.tinypic.com/2uprdwo.jpg) shows up but not also working when using http=127.0.0.1.......... Therefore cannot proceed full installation.

    I made this post for 40mins with 10x editing... really bad english.
     
    Last edited: Mar 19, 2010
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Hello,
    Thank you for the information. It looks like Prevx is falsely reading the proxy settings - your settings should read:

    Host: 127.0.0.1
    Port: 8118

    Let me know if those work any better :) I'll get this reading fixed shortly! Thank you! :)
     
  3. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,544
    Where were you? LOL! I've been waiting for ages :))

    Yes. that works ^^
     
Thread Status:
Not open for further replies.