Prevx edge - problem with scanning...

Discussion in 'other anti-malware software' started by Max Zorin, Nov 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Max Zorin

    Max Zorin Former Poster

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Posts:
    103
    I have been using it for a few days now - upgraded from V2. The last couple of days, it wont complete a scan and tells me "Your scan has exceeded the maximum number of files allowed by your license. Please click OK to upgrade or Cancel to abort the scan"

    Is the upgraded license crippled? It did complete scans before yesterdsy?

    MZ
     
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    do you have FD-ISR installed?
     
  3. Max Zorin

    Max Zorin Former Poster

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Posts:
    103
    Im not sure what that is - so, I gues, no!

    Im running Avira AntiVir Premium and A-Squared 4 Full. I have not changed any config or added any apps etc for several days, so cant think of anything that has changed to cause the problem.

    I have noticed that Prevx has become MUCH slower when scanning though.

    MZ
     
  4. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,302
    Location:
    Location Unknown
    What's up trjam - I thought you finally had something you liked.
     
  5. ruinebabine

    ruinebabine Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Posts:
    1,097
    Location:
    QC
    You got me interested, so I will bite. What would be the problem? I don't use Edge right now but I did run both (Edge build 172 and FD-ISR not-crippled most recent version) together for about a week without any glich that I could see.
     
  6. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    just asking, thats all.
     
  7. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    I have all 10 snapshots with FD-ISR loaded with different combos. I love Edge. You should know not to read to much by my avatar.;)
     
  8. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,302
    Location:
    Location Unknown
    True. But the sig usually speaks truth......

    :)
     
  9. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Hello,
    We limit the number of files scanned by computer to prevent abuse by users scanning a statistically high number of files. If you could PM me your license I'll check to see if we can extend the number of files available for scanning to you.

    A very small percentage of our users run into this problem, normally because of snapshotting programs or other programs which duplicate files across the system. However, it is easily fixed and we definitely want to get you back to scanning normally :)
     
  10. ruinebabine

    ruinebabine Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Posts:
    1,097
    Location:
    QC
    Ok, got it. I see now why a program like FD-ISR could have been the culprit for the OP if he had too many of those snapshots aboard. ;)
    Nice to know.
     
  11. Max Zorin

    Max Zorin Former Poster

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Posts:
    103
    Seems to be working okay now - dont know if is as a result of you having done something at your end, or if its due to a fres install of PE here.

    Thanks,

    MZ
     
Thread Status:
Not open for further replies.