Prevx "Bug" Reports

Discussion in 'Prevx Releases' started by Triple Helix, Jun 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    This is correct - Chrome is indeed still protected even though the tab may not show all the time (due to graphical implementation difficulties).
     
  2. adrman

    adrman Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Posts:
    18
    Thanks for the clarification. :thumb:
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    Hi PrevxHelp does this go for Opera 11 and Firefox 4 also?

    TIA,

    TH
     
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    No it doesn't - those are both not completely supported at the moment.
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    Thank You! ;)

    TH
     
  6. OptiRex

    OptiRex Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Posts:
    2
    This is the first time in 13/14 years I have ever had a problem with Opera and it would seem that Opera.dll in 11.01 has rendered my browser completely useless through a false positive from Prevx.

    There is a thread here which has already been closed:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1823674

    I do know of several others who are also experiencing the same. I've re-installed it with still the same issue.

    Interestingly this is on my work Vista PC, my Win7 laptops are unaffected as yet and I haven't tried it out on a new Win7 PC as yet.

    Do I have to assume it's totally broken and unrepairable?
     
  7. OptiRex

    OptiRex Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Posts:
    2
    Further to my previous post, problem solved, I've disabled Prevx!
     
  8. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    If you could please send a scan log to report@prevxresearch.com by clicking Tools - Save Scan Results, we should be able to correct the issue from there.

    Thank you :)
     
  9. Lithos

    Lithos Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Posts:
    26
    Prevx refuses to start with Windows, no matter what.

    I have to manually run it, and it starts with its protection always disabled -- have to click on "enable monitoring" every single time.

    How can I force it to start with Windows?
     
  10. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you try uninstalling and reinstalling from an administrative account and select the option to install with a randomized filename pre-install? It's possible that the Prevx components were not properly installed or that malware blocked part of the installation.

    Thanks!
     
  11. Nunes

    Nunes Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    103
    Location:
    AMADORA,Portugal
    Issue with tray icon

    Hello

    I detected that in my system (windows 7 32 bits) where I have two accounts with administrative rights when I log off from the active account and log on the other account the icon doesn't show up in the tray.

    Switching accounts the tray icon shows correctly.

    What can be done here?

    I only have the Agnitum firewall along with Prevx.
     
  12. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you let me know if you still see two prevx.exe processes loaded in Task Manager, one under SYSTEM and one under the user account you're currently logged into? It may be that the tray icon is being loaded before the user account starts up.

    Thank you!
     
  13. Nunes

    Nunes Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    103
    Location:
    AMADORA,Portugal
    Today I was unable to reproduce the issue. Whenever I log off and on the tray icon reapears.

    In fact I see two processes (one in system and the other in the user's account).
     
  14. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes there should be 2 processes for Prevx in and Admin and any LUA account! :thumb:

    TH
     
  15. OKUBO

    OKUBO Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Posts:
    1
    Thank you Jeannot !:D
     
  16. JuanP1000

    JuanP1000 Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Posts:
    43
    Hi

    I have Prevx SOL (facebook), yesterday i installed IE9 and removed the status bar, usally when i place the cursor over a link a small tag appears in the left-bottom corner showing the URL but with SOL turn on, it pops up less than a second.

    It is just me or a bug?
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    IE9 is not fully supported by PSO but will be when Prevx 4 is released! https://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1827267&postcount=4

    TH
     
  18. hightechredneck69

    hightechredneck69 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2011
    Posts:
    20
    So I installed F-secure secuirty suite and Prevx keeps trying to block parts of the software. When I removed Prevx suggested by prevx support than ran a scan the computer is running faster.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.