Possible 1.04 AdAware problem (freezing)

Discussion in 'other anti-malware software' started by Acadia, Sep 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,094
    Location:
    SouthCentral PA
    Just wanted to alert you, many people are reporting that the new Adaware version 1.04, released today, is freezing up systems during a scan.

    Acadia
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    64,261
    Location:
    Texas
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    I just did a scan with the free version. Works fine.

    I suppose you guys are running it real time?
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hey Ron,

    I'm running Ad-aware Plus.



    snowbound
     
  5. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,094
    Location:
    SouthCentral PA
  6. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hi
    i clicked on update several times and it said a new version was available but cant reach the site keeps saying no page to display.would someone give me the link and i'll try it--cant get it fom my adware program
    thanks
    rita
     
  7. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,094
    Location:
    SouthCentral PA
  8. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  9. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Thanks Acadia
    i'm downloading it now.Do i have to uninstall the old version first?before installing new version
    rita
     
  10. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Just uninstalled and went back to previous Ad-aware plus version1.03 and all works as it should....


    snowbound
     
  11. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Yes Rita, it is always recommended to uninstall old version first.


    snowbound
     
  12. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    thanks Snowbound
    rita
     
  13. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    I just scanned using the latest version, no problems at all! Wow! :D
     
  14. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    I had no problems either just run the new version
     
  15. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    No freezing here (running SE Plus on XP SP2).

    Nick
     
  16. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Same here.

    Win2K SP4

    As normal practice
    1)un-installed previous build(1.03)
    2)re-booted
    3)installed new build(1.04)
    4)ran smart system scan and full system scan

    each time it has hung at that key....software\microsoft\windows\current version\policies\system....Objects scanned 16097
     
  17. RickFriedman

    RickFriedman Registered Member

    Joined:
    Jun 15, 2004
    Posts:
    13
    Location:
    New York City
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hmm... no problems for me. 1.04 (SE Personal) runs fine with no freezes.

    It's running on Win XP (SP2)

    Rick
     
  18. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  19. NICK ADSL UK

    NICK ADSL UK Administrator

    Joined:
    May 13, 2003
    Posts:
    9,270
    Location:
    UK
    Re: Possible 1.04 AdAware problem


    Hi everyone if any of you are having difficulty's with this new version may i suggest you try one of the mirrors at major geeks. Hope this helps you



    Regards

    http://www.majorgeeks.com/download506.html
     
  20. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hey Nick,

    All of those mirrors have been tried in various other Forums but I'll only speak for myself when I say....I have downloaded from all three of the MajorGeeks links and they all give same result....hung scan.
     
  21. chew

    chew Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    515
    Location:
    GeordieLand.
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hi Folks

    I have just downloaded Ad-Aware SE Personal 1.04. from MajorGeek.com about 20 mins ago.

    Then I did a Full System Scan and Custom Scan and both went alright.

    But before I installed it I followed these steps:

    1) Uninstalled SE Personal 1.03.
    2) Reboot.
    3) Disabled Prevx.
    4) Installed SE Peronal 1.04.
    5) Customised Ad-Adware SE Personal 1.04.
    6) Reboot
    7) Prevx automatically enabled.
    :cool: Full System Scan. (no problem)
    9) Custom Scan (no problem)

    So there you go ... I am Not on Win XP SP2 btw.

    Hope Ad-aware sort out the problem or vice versa.

    ;)
     
    Last edited: Sep 6, 2004
  22. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hey Bubba,

    Just out of curiosity, are u running the free version or the paid version?

    As i posted, i have Ad-aware Plus on XP home, SP1.


    snowbound
     
  23. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Free version for me Snowbound since I only have it installed for troubleshooting purposes such as this.
     
  24. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    ok thanks,

    thought there might be a clue here as to the problem but obviously not....



    snowbound
     
  25. NICK ADSL UK

    NICK ADSL UK Administrator

    Joined:
    May 13, 2003
    Posts:
    9,270
    Location:
    UK
    Re: Possible 1.04 AdAware problem

    Hi Bubba :)
    I have downloaded and installed from all of the mirrors from major geeks and they all work fine my end. Very strange to say the least. I am using sp2 by the way

    Best regards
     
Loading...
Similar Threads
  1. Uitlander
    Replies:
    9
    Views:
    433
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.