Portforward

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by LazEfe, Sep 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LazEfe

    LazEfe Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    4
    Hi,

    How can i open port 61061 in NOD32. I have opened the port in my router but it is still closed. (test by http://www.utorrent.com/testport.php?port=61061).

    It must be NOD32 that is blocking the port.

    I have looked in the settings of NOD32 but i can't find a place where you can open a port. Only at the HTTP-Filter

    Can someone help me?

    I have ESET NOD32 Antivirus Business Edition 3.0.669.0

    Greetz,

    Lazefe

    PS. Excuse me if i have some mistakes in my text. My English is not so good.
     
  2. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    hi,
    you use software for torrent ?
    because when you are "interactive mode" with nod32, it ask if you want allow access or not.

    lunch eset, press "F5" and click on firewall.
    Select "interactive mode"


    sorry for y bad english too (i am french)
     
  3. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    oups sorry,
    You are antivirus not smart security :(

    you open in you firewall !
    what your firewall ?

    Nod32 Antivirus don't block computer's port
     
  4. LazEfe

    LazEfe Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    4
    Yes, Utorrent

    LOL, i thought that NOD32 was my firewall. If that's not so, i don't have a firewall. Exept Windows Firewall (i opened it there). Strange why is he then not open
     
  5. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    no,
    Eset Nod32 Antivirus => antivirus and antispyware
    Eset Smart security = > antivirus, antispyware, firewall, antispam.

    But, if you open in windows firewall and routeur, it is ok (normally)
    you write the good IP in routeur ?
     
  6. LazEfe

    LazEfe Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    4
    Yes i am sure. I think that my router is blocking te port

    This are my settings;
    CMD
    ZyXEL
    Firewall > General
    Firewall > Rules

    My router is a ZyXEL P-2602H-D1A
     
  7. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
  8. LazEfe

    LazEfe Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    4
    I have deleted all the settings that i have done. And i did everything again than i restarted my router en my pc and now the port is open!!

    Thanks allot dorgane!
     
  9. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    nothing ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.