PortExpert - Cybersecurity at your finger tips

Discussion in 'other software & services' started by Kyle_Katarn, Dec 30, 2014.

  1. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,674
    I am glad that is cleared up. I just took a bad picture/screenshot. :)
     
  2. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    but in post #14, it seems empty.... am i wrong ?
     
  3. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    10,683
    Location:
    .
    It's not empty. I maximized window to 1920x1080 and only took screenshot oh left side of my monitor (where interesting info is). My bad screenshot, I'm sorry.
    Here is another to show you whole program window:

    upload_2015-1-1_16-26-10.png
     
  4. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    Thank you :)
    My bug report has been completed with this new screenshot : http://www.kcsoftwares.com/bugs/view.php?id=2730
     
  5. trott3r

    trott3r Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Posts:
    1,085
    Location:
    UK
    suggestions:
    IP address resolution.
    A country flag= more easy to see something unexpected like china or russia.

    Notification if a new previously unseen program makes a connection.

    Could be useful to leave on the desktop if it has those features available.
     
  6. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
  7. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    "Blank / Failed" process name bug will be fixed in v1.1
     
  8. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    PortExpert - 1.1 (Released 2015-01-03)
    ======================================

    http://www.kcsoftwares.com

     
  9. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    10,683
    Location:
    .
    Thanks. After update there is no more "failed" processes shown.
     
  10. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    Great ! Good news :)
     
  11. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    5,230
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,
    I am not seeing any "Failed" process names, however I see several "blank" process names when I click on "Show Local Connections". Most of these seem to be system processes (lsass.exe, services.exe, spoolsv.exe, wininit.exe, and 4 instances of svchost.exe) by mapping PID through task manager. Also one other process (openvpn.exe) is blank. I am on Windows 8.1.1 Pro 64 bit.
     
  12. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    bug report added here : http://www.kcsoftwares.com/bugs/view.php?id=2758

    Additional info here : http://www.kcsoftwares.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=408
     
  13. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    More feedback ?
     
  14. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    10,683
    Location:
    .
    Few suggestions:
    -show local port in table, not only in details
    -option to filter only established connection
    -different colors for different connection state
    -option to show whole process path and not only process name
     
  15. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
  16. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,674
    I am running a Herd Protect scan...and it detects portexpert.exe

    ScreenShot_HerdProtect_portable scan_17.gif
     
  17. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    False positive
     
  18. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,674
    I knew that...Just thought I would let you know. ;)
     
  19. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    Thank you... i'll check why :)
     
  20. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,674
    You're welcome. :)
     
  21. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    It is flagging the installer or the main executable ?
     
  22. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,674
    I assume the main executable.
     
  23. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    OK, i'll check !
     
  24. Kyle_Katarn

    Kyle_Katarn Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Posts:
    2,259
    PortExpert - 1.2 (Released 2015-02-22)
    ======================================

    http://www.kcsoftwares.com

     
  25. swami

    swami Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Posts:
    172
    .zip on your page is 1.1.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.