plug image freezes at assigning drive letter

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by shandor, Oct 13, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shandor

    shandor Guest

    what the heck is going on here when i try to plug a partition image it freezes on assigning drive letter.Left it all night and never came out of it. please help it's th e ver9
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello shandor,

    Thank you for choosing Acronis True Image.

    We are sorry for the delayed response.

    Could you please let us know the build number of the product, which you can find in the Help -> About dialog (it should be a 3-digit number)?

    Thank you.
    --
    Alexander Fedotov
     
    Last edited: Oct 26, 2005
  3. I _think_ you're describing the same problem I have with TI 8 under Windows
    98SE. I found that if I Ctrl-Alt-Del and find MSGSERV is not responding
    (takes typically two Ctrl-Alt-Del's, during the first of which I find MSGSERV
    isn't the problem yet and I therefore Cancel), I can End Task and find that
    the letter _was_ assigned satisfactorily, with the only problem being that
    the message telling me so was frozen.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello shandor,

    Could you please do the following?

    - Download the file below, unpack it and run in order to add the information to the Windows registry:

    http://download.acronis.com/ul/w/j/c/g/mgecxnoagjkkzckcvsoa/SetupApiLog.zip.

    - Delete the \Windows\setupapi.log file and reboot the computer;
    - Reproduce the mounting error and send the 'setupapi.log' file to Acronis Support along with the link to this thread. This will allow us to investigate the problem.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.