Phant0m``s Rule-set Questions

Discussion in 'LnS English Forum' started by ZeeLurker, Sep 3, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZeeLurker

    ZeeLurker Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2003
    Posts:
    2
    I'm a newbie to software Firewalls and just installed Look N' Stop lite. I have two questions.

    1. Is Phant0m``s rule set $v4.0 the best to use for 56K dial up?
    2. Is there a rule set we can create that can block Phant0m``s little picture from identifying my isp id, Win OS and browser?

    Thanks.
     
  2. FluxGFX

    FluxGFX Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Posts:
    667
    Location:
    Ottawa/Canada
    You can`t block Phant0m little picture that IDENT you because its done in the browser it self it's a little link that you load and determines you IP, Browser, OS etc... from you browser... you can`t block that in the firewall.


    ;) cheers ;)
     
  3. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Hey ZeeLurker

    If you use Phant0m`` Rule-set $v4.0 for Dialup don’t attempt to activate the rules labelled;

    BOOTP / DHCP
    BOOTP / DHCP.

    These two rules can be kept disabled and even be deleted including the two other currently Enabled rules labelled;

    BOOTP / DHCP..
    BOOTP / DHCP…

    Also the rule labelled “ETH-1” can be deleted also… :)
     
  4. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Hey there

    on win2k I am changing from adsl to dialup quite frequently.

    Can use all rules only dns allow needs correction for right ip adress

    Ruben
     
  5. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Hey tosbsas

    We’ve already discussed this number of times, don’t you remember? o_O

    Regards,
     
  6. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Since you travel a lot you want to make a copy of the Phant0m`` Rule-set; one for the ADSL Connections and another for Dialup Connections, something you can switch between when you do travels…
     
  7. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    Yeah sure :D

    I do that :)--)) Its just the dns thats different

    Ruben
     
  8. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Well you could configure the DNS rule to Authorize from ALL sources, preferably manually updating the DNS rule or rules is recommended… ;)
     
  9. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
    That's exactly what I am doing :)--))

    After connecting a fast ipconfi/all and there you go :)--))

    I am learning :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.