Phant0m Deluxe tool won't install rules?

Discussion in 'LnS English Forum' started by MrGump, Sep 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    I have restarted my computer 4 times now and each time I try to install the updated rules I am unable to.

    I receive this:

    [Debugging]
    SubnetMask$=255.255.255.0
    IPAddress$=192.168.1.2
    SubnetIP$=192.168.1.0
     

    Attached Files:

    • hh.PNG
      hh.PNG
      File size:
      27.1 KB
      Views:
      108
  2. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    I was able to make it install by first saving the blank rule set and then restarting. Working now and I am in the process of putting my custom rules back in :D
     
  3. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    seems like something might have been holding that file open, perhaps there was unsaved changes in Look ā€˜nā€™ Stop to the ruleset and you run P. ruleset installation. The debugging file is normal, was for my person use, but I updated the download server to have the debugging stopped. ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.