PG v3 acting very strange... Bugg???

Discussion in 'ProcessGuard' started by A884126, Oct 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. A884126

    A884126 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Posts:
    191
    I just opened today PG v3000 Public Beta1 to modify a rule and check what I found....??

    Mod Note - A884126, I removed the excess portion from your image (the white space only) and reduced it size so it would be easier to see on the page and prevent scrolling to the right - snap
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 17, 2004
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi A884126,
    Interesting there were similar anomalies found recently in a private beta Jason has corrected these in the private betas.
    I am sure that he will note your problem as it is not quite the same.

    Please post your OS and CPU type?

    Did you try rebooting? And did your list recover?

    Thanks for your report. Pilli :)
     
  3. A884126

    A884126 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Posts:
    191
    Pilli,

    An email has been sent to Jason with snapshots.

    Did look at my signature...;)

    BTW I just installed the new version 3000 Public Beta 2 from members area.
    I understood the Beta release was kind of final and only the help section was to be rebuilt. However I could see a big difference regarding the interface design...:)
     
    Last edited: Oct 17, 2004
  4. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    sometimes i get stuff like that when im useing asian software
     
  5. Bowserman

    Bowserman Infrequent Poster

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Posts:
    510
    Location:
    South Australia
    Did you use the pguard.dat and pghash.dat from PG Public BETA 1 when upgrading to PG Public BETA 2? If you have then this may be the problem.

    Regards,
    Jade.
     
  6. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Woops! Sorry missed your sig :) It was early in the morning here before the coffee had started working on my hangover :cool:

    Bowserman's point is a good one.
     
  7. A884126

    A884126 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Posts:
    191
    Pilli, no problem I also just woke up... hope you get a good black coffee :D

    Bowserman, as I said I just installed the new Beta version yesterday. I was not even aware there was a new version. I just found out when I went to the member's area to download PG again.
    Also my isssue concern Public Beta1. However as I installed yesterday Beta2, my concern might disappeared ;)

    FYI I always follow PG uninstallation procedure to anwser to your question regarding the *.dat files:
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=16931

    Cheers
     
  8. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    Looks like corruption occured in the pguard.dat file for whatever reason. I would just keep an eye on it and see if it happens in the BETA2.
     
  9. A884126

    A884126 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2004
    Posts:
    191
    Jason,

    I'll let you know if I will face or not this concern again.

    Cheers
     
Thread Status:
Not open for further replies.