PG in a corp environment

Discussion in 'ProcessGuard' started by spiff5000, Jul 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spiff5000

    spiff5000 Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    49
    Hi. I've just bought PG to test for use on my companies workstations.

    Question: is it possible to setup PG in a prefered configuration (allow existing apps, block new apps) and deploy it to 100+ workstations using WinInstall or Ghost AI?

    Another question: are their plans for an admin console?

    :cool:
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi spiff5000, Currently this is not possible but I am sure your suggestion will be kept in mind for later versions.

    Not sure if the Admin console approach can be applied to Process Guard in the way that it is with other programs. Hopefully Jason from DCS will reply later.

    Thhanks Pilli
     
  3. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi,

    if you can, it is possible as you know to install PG and to set it up on a computer, to do an image, and to deploy the image.

    But it's probably not what you were asking.

    regards,

    gkweb.
     
  4. spiff5000

    spiff5000 Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    49
    :( I'm looking for an app deployment, not an image deployment.

    Thanks anyway.
     
  5. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    It would be possible to mass install if you can script something to install the files before Windows boots. Is that possible ? You are welcome to contact me / support and we will try to work out a suitable method together :)

    Our development schedule is full for a while, sorry.. :(
     
Thread Status:
Not open for further replies.