PG, backups, etc. (?)

Discussion in 'ProcessGuard' started by SG1, Jul 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SG1

    SG1 Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Posts:
    430
    At least one backup program last night could not "open" 3 files re PG in order to perform a back up. (Another backup program may've done the job just fine, I think).

    But, I wonder, even tho' I'd killed all security apps and running processes as much as possible before backups, is it not always possible to back up certain PG files?

    Thanks, for any info on this, SG1 (Pat)
     
  2. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
  3. SG1

    SG1 Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Posts:
    430
    Paranoid2000;

    I have 3.150 Full Ver. installed: had bought it a while back.

    Thanks, SG1 (Pat)
     
  4. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
    Please review the PG and FirstDefense thread - you will either need to upgrade to 3.4 (which is a beta and therefore more likely to have problems - see related forum threads) or use backup software that works at driver level (e.g. Drive Snapshot).
     
Thread Status:
Not open for further replies.