PG and Goback

Discussion in 'ProcessGuard' started by dlhan, May 17, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dlhan

    dlhan Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Posts:
    6
    I am interested in trying PG. If I remember correctly I saw a post in this forum about a conflict between PG and Symantec's Goback. Has anyone tried installing PG with Goback installed on their computer? If so what were your results?
     
  2. talkinghead

    talkinghead Guest

    I have GoBack, and yes I cannot install Process Guard along with it, or at least that appears to be the reason but I'm not sure why. But I use Prevx without any problems.
     
  3. jbarr

    jbarr Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Posts:
    20
    Was experiencing initialization issues when attempting to install Process Guard with Go Back enabled (NOTE: See my post in this thread https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=72578). After manually setting a Windows restore point and disabling Go Back, I was able to successfully install Process Guard.

    Been running Process Guard free/paid versions with Go Back enabled again for over a week without any further issues. Good luck!
     
  4. md411

    md411 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Posts:
    24
    This reply may be late. I just installed win xp pro , norton 2005 internet security and system works premier (resource hog!!!) and installed PG with no problems. Then came the usual spyware and adware checkers. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.