PG 1.3 Up and Running

Discussion in 'ProcessGuard' started by siliconman01, Feb 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    Completed installation of PG 1.30 on Windows XP-xps2 Home with no problems during installation and setup.

    Did do a SAFE MODE uninstall of PG 1.2 prior to installing PG 1.3; however, that was my choice. Not sure whether it was necessary.

    Was able to save away pguard.dat file from c:\Windows\System32 folder and then re-install to recover all my previously installed programs for protection.

    No Kernel mode errors on booting, etc.

    Lookin' good thus far! ;)
     
  2. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    Talk about fast :cool: .

    Glad to hear it is running well for you so far, lets hope it stays that way :)

    -Jason-
     
  3. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    My Dobie needed to go out FAR too early this AM. :D

    Posted Release info on Ad-Aware forum.

    Posted Release info on Dell, Windows XP forum.
     
  4. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    Thanks, that is very helpful. :)

    -Jason-
     
  5. Wayne - DiamondCS

    Wayne - DiamondCS Security Expert

    Joined:
    Jul 19, 2002
    Posts:
    1,533
    Location:
    Perth, Oz
    siliconman - great to hear it's working well at last on your system!

    And thankyou for posting the release info to other forums, very much appreciated - it's a big help to us in helping to get the word out there :)
     
  6. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I did an uninstall then downloaded the 1.3. Added my exe's I wanted protected. I have rebooted twice and no problems. Thanks guys.
     
  7. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    good ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.