PerfectDisk 2008 problem

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by pandlouk, Jul 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,572
    I have PerfectDisk 2008.

    I use the smart replacement method for the system partition and the consolidate free space method for the other partitions.

    But it seems that the consolidate free space method never finishes; I always have to stop it manually. :doubt:

    Does it happen to you or I am the only one with this problem?

    Thanks,
    Panagiotis

    ps.This thing starts to get on my nerves. :mad:
    I do not like to babyshit any program but a never ending defragmentation is not something that I like.
     
  2. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Are you current on maintenance, both for the OS and for PerfectDisk? Are you running any RAID configuration?

    I run PD2008 on VistaHP/SP1 and this does end for me. It may take quite awhile, especially the first time, depending on a number of factors, including how big your drive is and so forth.
     
  3. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,572
    A bit irrilevant to my question, but yes I am.
    [Anyway, I use PD on my Windows XP Pro genuine (bought directly from microsoft).
    My Raxco maintence ends in two years, since I renewed last week.]

    It happens on all my partitions raid and non raid, internal or external disks.

    To me it happens always even if I do 2 defrags one after another. It gets stuck to defragmenting 100%. o_O

    Thanks,
    Panagiotis

    ps. Probably I'll contact Susie or someone else from raxco on monday.
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,059
    Hi Panagiotis

    I use PD 2008 on several raid 0 configurations, all XP pro, no issues here.

    Pete
     
  5. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,572
    Hi Peter,

    I uninstalled/reinstalled PD and it got fixed.
    It takes about 5-10 minutes for passing from defragmenting 100% to reach defragmented. I guess it is a normal delay. :doubt:


    thanks,
    Panagiotis
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.