pcpitstop problem

Discussion in 'other security issues & news' started by culla, Nov 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    i've used the pcpitstop scan for the last 3 years now for some reason the activex control says its installed but it will not run i've been to their forum and done the restore thing ewedo thing i have no spyware or virus and all the other sites ie windows update,trend micro etc work fine so i then tried it on another comp and the same thing it just keeps looping around trying to load the pcpitstop utility

    i've had my hjt log checked its fine

    i even set security to low turned off firewall avg spybot and even uninstalled spyware blaster and spyware guard

    checked activex works fine except with pcpitstop if anyone can check it out here http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/
    thanks[by the way i and the other comp are xp pro with all updates]
    please let me know if it loads for you
     
  2. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    bump anyone please help me sought this out:)
     
  3. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Which scan are you attempting to run and what other info\warning message is given ?
     
  4. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    have u tried running in safe mode? In IE, also got to the tools menu and click on Manage Add-Ons, make sure the activex for pcpitstop is enabled and try checking for an update.
     
  5. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    its the full test i'm trying to run activex in downloaded program files says its installed but when trying to run the test it says it could not load pcpitstop utility and tries to download it again i have not tried in safe mode as it is an online scan. i know their forum recently got hacked and i'm wondering if the pcpitstop site got hacked too?
    is anyone here able to run the test if so its at my end please let me know if you can thanks:)
     
  6. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Just checked your Link for PCPitstop....works fine for me......


    Cochise,:cool:
     
  7. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    if u have broadband u can select safe mode with networking and it will let u browse the web. anyways, the test starts for me tho it freezes IE when i get detecting internet upload speed. try clearing ur IE cache and go to internet options and on the general tab where it says temporary internet files, click on settings then click on view objects. delete the pcpitstop activex. if this doesnt work then try posting rather than just viewing their forum. im sure they can give u much more help esp. if u post screenshots. hope this helps
     
  8. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    ok it worked fine today i changed nothing so i guess it was at there end thanks for all help:)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.