PANDA WONT UPDATE??????

Discussion in 'other anti-virus software' started by phatkid, Jun 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. phatkid

    phatkid Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    110
    Location:
    Eastern ontario
    well i am finally registered, but my antivirus will not automatically update!!!! when i try too, it says web server error (TIME_OUT) BUT, i did a manual update from the website (dont know how to apply that to my antivirus...know what i mean??)

    if emailed them , but they tend not to be as quick as you guys hereo_O?

    and yes i input the user and the password in the configure update part

    tahnks

    cory
     
  2. Randy_Bell

    Randy_Bell Registered Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Posts:
    3,004
    Location:
    Santa Clara, CA
    I don't use Panda but .. Sounds like possibly the Server is down .. try again in a little while and see if it will update. ;)
     
  3. phatkid

    phatkid Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    110
    Location:
    Eastern ontario
    trying for 3 days now........and it updated to a zip file on their website, which is a PITA, and now i have no idea what to do with the file.....lol

    i want my manual updates..

    cory
     
  4. phatkid

    phatkid Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    110
    Location:
    Eastern ontario
    well.....i uninstalled then reinstalled after shutting down anything running in the backround..

    of course the initial update took....then i clicked to update twice after and said no neew updates...................HERES HOPING

    cory
     
  5. phatkid

    phatkid Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    110
    Location:
    Eastern ontario
    i just updated!!! thank goodness.

    thanks to all that were worried......lol

    cory
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.