Panda Titanium

Discussion in 'other anti-virus software' started by BigBen333, Jul 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BigBen333

    BigBen333 Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Posts:
    2
    Hi, bit of a newbie, so please be patient.

    I have Panda, antivirus, and each time I scan, it finds one infected file, but I get the following message:

    Could not clean the file, so re-named the file. etc.etc.

    It does not tell me which file is infected, so I cant use a work-around to get rid of it.

    My PC is running crap, at the moment. Takes ages to open any progs.etc.

    Anyone have an idea what I can do, please.
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello,

    I don't use Panda but i find it strange that the infected file is not displayed.

    U could post a HijackThis log over at this site,

    http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showtopic=10517

    for analysis by the experts there and if any malware is found they will give u recommendations on removal.



    snowbound
     
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    id try running a online scanner from Kaspersky or BitDefender to see if they can find the file and remove it.

    also does Panda keep logs? perhaps the file name and location is written there.
     
  4. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    correct, look at the log, it is set by date so you should be able to find it.
     
  5. BigBen333

    BigBen333 Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Posts:
    2
    Thank you People. Bit Defender got rid of the bastard. It was hiding in System restore.:D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.