Panda Cloud Antivirus 2.9 BETA

Discussion in 'other anti-virus software' started by virtumonde, Feb 17, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FleischmannTV

    FleischmannTV Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,094
    Location:
    Germany
    Avast Online Security and Bitdefender TrafficLight are browser extensions only aimed at people with neither Avast nor Bitdefender products installed. The actual Avast and Bitdefender AV and IS suites inspect traffic through a NDIS filter driver and don't need extensions. To my knowledge, Panda does just the same, so web filtering should be independent of your browser choice. The actual toolbar is not necessary.
     
  2. bidd

    bidd Guest

    Hopefully they don't follow avasts example as the browser protection ( AOS ) has been riddled with problems ever since it was introduced as WebRep and even now it still crashes browsers or breaks page functionality, I'm hoping they do away with it altogether when the 2015 version is released.
     
  3. DoctorPC

    DoctorPC Banned

    Joined:
    Jan 9, 2014
    Posts:
    813
    Good to see them move to a nice, metro like interface! Fits in well with Windows 8X. I like it - Panda is a good choice for clients that want a free option without too many nags, and reasonable protection.
     
  4. bidd

    bidd Guest

    Trafficlight can be installed as a stand alone product but you cant install AOS by itself, you need avast installed to use it.

    Back to the Panda discussions:)
     
  5. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    What i meant is that testing this link http://www.cloudantivirus.com/testurlfilter/ Panda Cloud will fail with Comodo dragon,with FF,with SRWare Iron or Opera...and sometimes with IE.Old story in fact.Hope they will do something about it.
     
  6. aztony

    aztony Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Posts:
    595
    Location:
    Phoenix, AZ
    Whenever I have tested with IE and FF Panda always blocked the site.
     

    Attached Files:

  7. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    Then you are blessed :D Have you tried in Sandboxie?
     
  8. guest

    guest Guest

  9. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
  10. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening! Just a word of Caution...before thinking of purchasing Panda Cloud Pro A/V...especially in North America...inquire with their Sales and Customer Support about their Policies...specifically regarding Refunds and Cloud Support. This is merely a heads up...so you don't have to face the Nonsense I encountered. Sincerely...Securon
     
  11. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,766
    I'm surprised by the amount of dislike for the new GUI, though I do agree it may look awkward in the free version with many of the modules not being included.
     
  12. ifacedown

    ifacedown Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Posts:
    121
    Location:
    Philippines
    Well, I am regularly download new malware packs from Malwaretips, and Panda detects only around 70% at most.
     
  13. Farmand

    Farmand Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Posts:
    73
    Location:
    Denmark

    I have the paid version, and it still looks ugly..
     
  14. blasev

    blasev Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Posts:
    763
    I have a broad taste, so I rarely say a GUI is ugly.
    but this one is definitely ugly GUI.

    I love panda cloud and always refers it to friends.
    Bad GUI wont stop me from doing that, but it might demotivate new comers.
     
  15. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,354
    URL filter is working here too, did Panda really fix it? Well done. :thumb: ;)

    Detection is superior but I have to agree: I've never seen behaviour blocker doing anything. Is it just a placebo behaviour blocker like the avast one? :doubt:
     
  16. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    I thought at first I didn't like the gui but it's starting to grow on me. :argh:
    Ice
     
  17. DBone

    DBone Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    1,041
    Location:
    SoCal USA
    Much like a cyst
     
  18. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    lol yes!
     
  19. Austerity

    Austerity Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2013
    Posts:
    372
    Location:
    Georgia / USA
    Tried this today on a laptop that is just a toy (no important use really), and was a bit dismayed at the lack of settings.

    Yeah I know, set and forget. Some of us like to "play" with stuff.
     
  20. Solarlynx

    Solarlynx Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Posts:
    2,011
    You can rearrange icons in the metro GUI. :)
     
  21. spywar

    spywar Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Posts:
    583
    Location:
    Paris
    You'll attract more users with a set and forget app... :rolleyes: And really like Panda Cloud for that reason.
     
  22. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,354
    If you want to "play" with a dozen of tools use avast. Please keep Panda light and simple. :)
     
  23. fblais

    fblais Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Posts:
    1,244
    Location:
    Québec, Canada
    +1, however Panda's goal is to unify the free version's UI with the commercial product, if I'm not mistaken.
    I'm okay with some revamping, but please drop the metro interface.
     
  24. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    7,677
    Panda could add more features and just have an advanced features button to access them. This would still keep it simple, and there's no reason for adding extra features to stop it from being light.
     
  25. blasev

    blasev Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Posts:
    763
    how can you have more feature while making it light?
    more code and more function will need more resource, unless they come with some magical / revolutionary new way.
    You can't have your cake and eat it

    besides, they already have full featured product, called panda internet security. and it use "The Panda Security Cloud Technology" too :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.